Bıçak Sanatı - Forum

Güncel M 390 MICROCLEAN Böhler Çelik Tedariği (2. Levha) Eylül Sonu Teslim

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
Hemen listede düzenleyip ekliyeyim lakin isminizi bulamadım nereye ekleyeyim.  ^-^
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
Gokhan abinin 2yi 3 yapalim, boyle geldi boyle gitsin.

yasin

• 842
  • yasin er

01 - Gökhan Güneş               (3 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
02 - Black08                           (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
03 - nacho_grande                (2 boy   80cm)*(en 4 cm  )     
04 - maxilla                            (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)     
05 - mehmet turan                (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
06 - Taner Çicek                    (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + ( 2 boy 80cm ) * ( 3,5cm )
07 - Volkan ERDEM               (1 boy   80cm)*(en 4 cm  )
08 - Hasan   Bahcivan          (4 boy   80cm)*(en 3,5cm)
09 - marslan_51                    (1 boy   80cm)*(en 4  cm )
10 - haznedar ve ask1907   (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)
11 - Doğukan                         (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)
12 - magari                             (2 boy   80cm)*(en 4 cm ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
13 - Ecorotti                           (3 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
14 - gokhand                         (1 boy   80cm)*(en 4 cm  )
15 - Taner Salar                    (1 boy   40cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   40cm)*(en 4 cm )
ve Damasscus(Ömer Y.GÜNER)                   
16 - LCLegend.                      (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
17 - Alper Ünal(dawindof)    (1 boy  80cm)*(en 3,5cm)
18 - yasin                                (1boy   80 cm)*(en 3,5cm)
19 - Gokkurt26                       (1 boy  80 cm)*(en 4 cm  )
20 - Halil İbrahim                   (1 boy  80cm)*(en 3,5cm )
21- Ademocaklı                      (2 boy 80cm)*(en 4 cm)

yasin

• 842
  • yasin er
Son 15 boy kaldı arkadaşlar almak isteyenler için son çağrılar bunlar.  :D

HALİL İBRAHİM

• 264
  • Meslek: Metalurji Malzeme
  • Yer: HATAY
Bence eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. Kota sayısı tamamlanmadıkça para yatırma işini konuşmak anlamsız gibi, 21 kişinin firmaya para yatırdığını düşünün, kota tamamlanamazsa 21 kişiye tekrar iade işlemleri falan fişman, bi yığın iş.. Rezil olmayı da bi köşeye koyun.. Paraların Alper beye gönderildiğini  varsayalım, bu seferde kendisi hariç (kendisi var mı bilmiyorum) 20 kişiye geri iade işleri var. Şahsen bu organizasyonu ben yapsam ve paralar bende toplansa inanın böyle bi sıkıntı karşısında; gözüm korkar ne yalan söyleyim  :-[
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 16:39:30 Gönderen: HALİL İBRAHİM »

yasin

• 842
  • yasin er
Halil ibrahim bey siz sıkıntı yapmayın alper bey herhalde görmedi ben yazayım buradan dönmek yok dedik çeliğin 50 kilosu satılmış bu kısmını üleşip alacaz kalan kısmı firmada kalacak bizim adımıza onuda ayrıca bölüşüp satılacak. İş oralara gelmez 2 hafta içinde zaten eksik kısım tamamlanır diye söylemedik motivasyon düşmesin hadi bi gayret tamamlıyalım diye. Ama bu sizin olmazsa ısrarınızda ayrı bir olumsuzluk  :( neden olmasın 13 bin tl lik çeliğin 10 bin liraya yakın kısmı satılmış neden olmasın. Bizim paraları hemen toplamaya başlıyalımda ki ısrarımız son dakikada yan çizen arkadaşlar bizi madur etmesin baştan çaresine bakalım tam hadi denildiğinde kimse kaparo vermediği için rahatlıkla vaz geçebiliyor verilen söz yalan oluyor özgür beyin önceki m390 organizasyonunda bu durum yaşandı ve özgür bey mağdur oldu. Yok ödediğimiz paralar kalır geri ödenmez diyorsanız ondan da çekinceniz olmasın alper bey ve diğer organizatör arkadaşkarın hepsi güvenilir buda ilk organizasyonları değil. Alper beyin bu 4. Organizasyonu lütfen istirham edecem motivasyon düşürücü olumsuz görüşler bildirmeyiniz şu işi kazasız gürültüsüz güzel bir şekilde tamamlıyalım.  ^-^ levent beyle bugün görüştüm alper beyde yüz yüze konuşmaya gitti indirim yaparmısınız bize ek süre verirmisiniz diye birde sanayide çelikler için ahşap destek kestirecekmiş  :2up

HALİL İBRAHİM

• 264
  • Meslek: Metalurji Malzeme
  • Yer: HATAY
Yasin bey inanın herhangi bi art niyetim yoktu  :-[  dediğiniz gibi birde vaz geçme mevzuları oluyor, ki haklısınız. Olayın bu boyutunu düşünemedim, kusura bakmayın.. Ben sadece bizim için sizde dahil onca emek harcanıyor, kimse sıkıntıya düşmesin istiyorum, özellikle bu organizasyonu yürütenler adına..  Ayrıca maddi konuda güvencim tam, ismimi tereddüt etmeden ekledim listeye. Neyse tamam sustum gayri  :-X tekrar kusura bakmayın..

yasin

• 842
  • yasin er
Sizde yanlış anlamayın halil ibrahim bey bu organizasyon zaten çok sancılı başladı çok kişi kırıldı daha başka kimse kırılmasın istiyoruz benim gibi acemilerin böyle bir çeliğe ulaşma ihtimali böyle organizasyon lar olmasa çok zor bir daha ne zaman yapılır en iyi tahminle 2 veya 3 sene sonra oda yapılırsa. Bunun bitmesini ve diğer organizasyonların tamamlanmasını çok istiyorum bunun adına alper beye yardım etme işine soyundum ve onun için çabalıyorum istemeden sizi kırdıysam özür dilerim lütfen affedin   :( bu organizasyon üzerinde çok kara bulut var onları dağıtıp birlik ve beraberlik ortamını yeniden tesis edelim. Diğer yapılan tüm organizasyon ları özellikle m390 organizasyonlarını çok iyi takip edip okudum para toplama süresi peşinat yatırma ve söz verme anlarını gün gün inceledim eğer para toplamaya ayın 15 inde başlamazda son güne bırakırsak daha 2 haftada o zaman bekleriz.

Yapacağımız en büyük destek ve iyilik organizasyona katılacak yeni arkadaşlar bulup onları haberdar etmektir daha çok arkadaşımız bu çeliğe ulaşsın ve faydalansın.  ^-^

Son 15 boy arkadaşlar almak isteyen arkadaşlar kaçırmasın.  ^-^

Kucpukay

• **
  • 58
  • Meslek: Mühendis
  • Yer: Ankara
Kendimi Ekledim

01 - Gökhan Güneş               (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
02 - Black08                           (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
06 - Taner Çicek                    (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + ( 2 boy 80cm ) * ( 3,5cm )
11 - Doğukan                         (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)
12 - magari                             (2 boy   80cm)*(en 4 cm ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
13 - Ecorotti                           (3 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
15 - Taner Salar                    (1 boy   40cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   40cm)*(en 4 cm )
16 - LCLegend.                      (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
22-Kucpukay                          (1 boy 80cm)*(en 4mm)
Yakup YILMAZ

yasin

• 842
  • yasin er
Desteğiniz için teşekkürler yakup bey.  ^-^

Kucpukay

• **
  • 58
  • Meslek: Mühendis
  • Yer: Ankara
Yasin Bey;

Sizin İbrahim Bey'e son cevabınız çok etkili oldu işin açığı. 200 TL üstü biraz yüklü bir rakam ancak cevabınızda belirttiğiniz gibi tekrar bu şekilde bir çeliğin ülkemizde ne zaman ulaşılabilir olacağı kafamda bir soru işareti oluşturdu. Şu anda çok acemi olduğum için belki kısa vadede bir bıçak yapmayacağım, ancak ilerde kendimi biraz daha geliştirdiğimde bu veya benzeri çeliklerden yapabileceğim bıçakların koleksiyonumda kalıcı bir yeri olacağını düşünüyorum.

Selamlar
Yakup YILMAZ

tatenkof

• 1326
  • Alper Çırpar
Herkese iyi günler arkadaslar, durum Yasin beyin ilettiği gibi. Çeliğin satılmaması, gelip gelmemesi gibi bir durum yok, Çelik Türkiyede ve bize ayrılmılş durumda. Listede ki arkadaşlar çeliklerine kavuşacak, geri kalan lamalarda satış için hazırda bekliyor olacak, isteyipte bayram telaşından alamayan, durumu sıkışık olupta alamayan arkadaşlar durumu değerlendirebilirler.

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
Herkese iyi günler arkadaslar, durum Yasin beyin ilettiği gibi. Çeliğin satılmaması, gelip gelmemesi gibi bir durum yok, Çelik Türkiyede ve bize ayrılmılş durumda. Listede ki arkadaşlar çeliklerine kavuşacak, geri kalan lamalarda satış için hazırda bekliyor olacak, isteyipte bayram telaşından alamayan, durumu sıkışık olupta alamayan arkadaşlar durumu değerlendirebilirler.
ne zaman ücretler ödenecek?nereye ödenecek? nekadar ödenecek ? belli oldumu.selamlar teşekkürler.

tatenkof

• 1326
  • Alper Çırpar
Taner abi ucretleri ben toplayacagim. Firma hakli olarak olumlu bakmadi teklife. Ozelden zamani gelince ulasacagim tum arkadaslar
ne zaman ücretler ödenecek?nereye ödenecek? nekadar ödenecek ? belli oldumu.selamlar teşekkürler.

FATİH OUTDOOR TEAM

• 373
  • Meslek: Pas bizim işimiz.KTL
  • Yer: istanbul
Merhaba,
''Benimde güzel bir bıçağım var'' demek için alıyorum. D2 bıçaklarım mükemmel işler çıkardı. Bunu düşünemiyorum...Hadi hayırlısı....

Kendimi Ekledim

01 - Gökhan Güneş               (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
22-Kucpukay                          (1 boy 80cm)*(en 4mm)
23-Fatih TUTKUN                    (1 boy  80cm)*(en 3,5cm )

yasin

• 842
  • yasin er
desteğiniz için teşekkürler fatih bey

Evet son 13 boy lama kaldı  :2up

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
arkadaşlar dığer konudada söylemıstım bana 40 cm parca yeterlı sayet bolunemıyorsa ben lısteden cıkmak durumundayım.

Taner Usta merhaba 40 cm sen alsan 40 cm de ben fiyat ne olur acaba tahmini
Ünye

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Abi Taner ustaya ortak çıkmıştı ama sen yine yaz adını listeye başka ortak çıkar belki.  :)   Yarım boyun fiyatı 120-130lirayı bulur herhalde.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2014, 14:59:13 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
desteğiniz için teşekkürler fatih bey

Evet son 13 boy lama kaldı  :2up

Allah kolaylık versin bu iş zor iyi bilirim bende bir ara böyle külfiyetin altına girmiştim belimi bükmüştü  banada yarım plakadan fazla malzeme kalmıştı.
cayan arkadaşlar yüzünden
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Bende diyorum atölyede duran yarım plaka ne?  :D :D :D
Okinawian