Bıçak Sanatı - Forum

Güncel M 390 MICROCLEAN Böhler Çelik Tedariği (2. Levha) Eylül Sonu Teslim

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
İştahım iki misli kabardı tüm ustalarımıza verdiği bilgiler için teşekkürler.    :2up  tamam söz şeytana uymıyacam  ^-^
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
İştahım iki misli kabardı tüm ustalarımıza verdiği bilgiler için teşekkürler.    :2up  tamam söz şeytana uymıyacam  ^-^

hadi hayırlı olsun 3mm olaydı bende alırdım ama yok sanırım 4,3 e talim
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

yasin

• 842
  • yasin er
Teşekkürler özgür bey

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
ustalarım bilgi için çok taşelkütler. aslında benim iş ile alakalı plastik exturuder .pilastik kalıblarında ve parçalarda 2379 diye bilirdik kimse d2 olarak bilinmez sıcak iş takım çeliği. m 390 intenetten baktığımda exturuder vida kovanı yapmışlardı. türkiyde yapılan vida kovanlar 8550 çelik ve bi metalik kablama . m390 fiyat bakımından epey bi süre türkiyede göremeyiz bu sektörde. selamlar

Yazdıklarıma "boyutsal kararlılığı da D2 den çok iyi" diyecektim ama kimsenin ilgisini çekmez diye söylememiştim  ;)

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
    • verified ladies for private dating
  • Meslek: Kaptan
  • Yer: Istanbul
Bende 2 boy 80 cm alabilirmiyim 4 mm yada ne varsa.

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
01 - Gökhan Güneş               (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
02 - Black08                           (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
03 - nacho_grande                (2 boy   80cm)*(en 4 cm  )     
04 - maxilla                            (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)     
05 - mehmet turan                (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
06 - Taner Çicek                    (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + ( 2 boy 80cm ) * ( 3,5cm )
07 - Volkan ERDEM               (1 boy   80cm)*(en 4 cm  )
08 - Hasan   Bahçıvan          (3 boy   80cm)*(en 3,5cm)
09 - marslan_51                    (1 boy   80cm)*(en 4  cm )
10 - haznedar ve ask1907   (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)
11 - Doğukan                         (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)
12 - magari                             (2 boy   80cm)*(en 4 cm ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
13 - Ecorotti                           (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
14 - gokhand                         (1 boy   80cm)*(en 4 cm  )
15 - Taner Salar                    (1 boy   40cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   40cm)*(en 4 cm )
ve Damasscus(Ömer Y.GÜNER)                   
16 - LCLegend.                      (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
17 - Alper Ünal(dawindof)    (1 boy  80cm)*(en 3,5cm)
18 - yasin                                (1boy   80 cm)*(en 3,5cm)
19 - Gokkurt26                       (1 boy  80 cm)*(en 4 cm  )
20 - Halil İbrahim                   (1 boy  80cm)*(en 3,5cm )
21- Ademocaklı                      (2 boy 80cm)*(en 4 cm)

Adem abi ekledim listeye. Son 18 parça arkadaşlar dikkatinize...

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
Bende artırıyorum 3 boy 3,5 cm olan siparişimi 4 boy 3,5 cm yapıyorum

01 - Gökhan Güneş               (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
02 - Black08                           (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)     (Eski Listeden Kalan)
06 - Taner Çicek                    (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + ( 2 boy 80cm ) * ( 3,5cm )
08 - Hasan   Bahcivan          (4 boy   80cm)*(en 3,5cm)
11 - Doğukan                         (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   80cm)*(en 3,5cm)
12 - magari                             (2 boy   80cm)*(en 4 cm ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
13 - Ecorotti                           (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)
15 - Taner Salar                    (1 boy   40cm)*(en 4 cm  ) + (1 boy   40cm)*(en 4 cm )
16 - LCLegend.                      (2 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)

O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
Ynt: Güncel M 390 çelik
« Yanıtla #88 : 11 Ekim 2014, 22:15:01 »
Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.m390 çelik satın alacak arkadaşlara, ödeme günü gelince ücreti ve göndereceğimiz hesap nosunu  özelden bildirirseniz gecikme yaşanmamış olur.
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

yasin

• 842
  • yasin er
Evet alper bey ayın 15 maaş gününde paraları yatırmaya başlıyalım sizde paraları toplayın hemen firmaya verelim çelijlwrimizi alalım. Son gün para toplamaya başlayıp 2-3 haftada paranın toplanmasını beklemiyelim.
Adres ve iletişim bilgilerinide toplayıp liste yapıp eksik olanları buradan duyurun çabucak organizasyonu sonlandıralım  :2up

tatenkof

• 1326
  • Alper Çırpar
Firmayla görüşüp paraların onlarda toplanmasını isteyeceğim yarın, umarım sorun çıkmaz. Hesap no vs burdan paylaşacağım ki arkadaslar paralarını yatırabilsin.

HALİL İBRAHİM

• 264
  • Meslek: Metalurji Malzeme
  • Yer: HATAY
Alım için kotamız tamamlandı mı  ??? Onca para hesaba yatırıldıktan sonra; sayı tutmazsa sözsüz kalmayalım, sonuçta firmayla Alper bey konuşacak ama, bu konu yüzünden adamlara karşı sıkıntı yaşaması üzücü olur. Birde güncel fiyat alımı belli oldu mu ?

tatenkof

• 1326
  • Alper Çırpar
O konuda sıkıntımız devam ediyor, ayrıntıları yarın firmayla görüşüp bildireceğim. Bi 10 lama daha alıcı bulsa sorun çözülür diye düşünüyorum.

yasin

• 842
  • yasin er
17 lama eksiğimiz kaldı hala alacak arkadaşları bekliyoruz.  (45.5 kğ si satılmış)
Artık buraya kadar geldik büyük konuşmayalım ama buradan dönüş olmaz paraları toplıyalım paralar firmaya yatıracaksa çeliklerin lama bazında kaç euro olduğu belli ogünkü kurdan herkez firmaya yatırır  masraf ücretlerini de alper beye göndeririz.
Geçen alımdan hatırladığım firma banka bilgilerinin burada paylaşılmasını istemedi firmaya yatacaksa hesap nosunu özelden her arkadaşa tek tek göndermelisiniz yada bu karmaşaya girmeden tüm paraları alper bey siz toplayın tek elden gönderin bence en mantıklısı bu. Zira her para yattığından sonra firmanın aranıp tek tek teyit almak bıktırıcı bir süreç olabilir.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 15:53:12 Gönderen: yasin »

yasin

• 842
  • yasin er
3,5 cm eninde olan lamaların  ağırlığı tahmini olarak 1 kğ         (65 Euro)
4    cm eninde olan lamaların  ağırlığı tahmini olarak 1,130 kğ  (73,45 Euro)

Lama ücretleri bu + alper beyin vereceği masraf ( ambalajlama masrafı+ yol masrafı) yanlışım varsa alper bey düzeltsin.
Testerenin kesimde oluşacak talaşı dahil bu rakamlar dı herhalde.

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
su jetinde kestirdime alternatifimiz varmı . olursa daha iyi olur.

yasin

• 842
  • yasin er
Taner ustam firma kendisi tesrerede ücretsiz kesim yapıyor su jeti için ekstradan kesim ücreti ve nakliye ücreti binecek zaten lamalar pahalı arkadaşlara bi daha külfet çıkmasın.  ^-^
Masrafına razı gelen olursa onlarınkini su jetinde kestiririz diğerleri testerede kesilir. Geçen dağıtım ve d2 ler testere kesimi yapıldı bir sıkıntı çıkmadı.
Nakliye için ağaç destek kestirilmişti taşımada eğilme bükülme de olmaz.
Şu an için en önemli şey şu eksik 17 lamaya arkadaş bulmak  ^-^

Bu arada arkadaşlar bu organizasyon da böyle çok karışmam veya üstüme vazife olmıyan her soruya cevap vermem yanlış anlaşılmasın. Maksadım alper beyin yükünü hafifletmek adına ve heyecanımdan alper beyin izni ile oluyor zaten süreç herkeze açık firmayı isteyen arayabilir dedikleri için rahat rahat arayıp konuşuyorum öğrendiğim herşeyi buradan paylaşıyorum. İsteyen tüm arkadaşlara da organizasyon ve başka işlerinde elimden geldiğince yardımcı olurum.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 17:21:37 Gönderen: yasin »

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38

08 - Hasan   Bahcivan          (4 boy   80cm)*(en 3,5cm)
13 - Ecorotti                           (3 boy   80cm)*(en 4 cm  ) + (2 boy   80cm)*(en 3,5cm)

Bende arttırdım.
Okinawian

yasin

• 842
  • yasin er
Deniz bey sizede teşekkür ederim desteğiniz için şimdi kaldı son 16,  ^-^ isim yazdıran arkadaşlarımız yeterince destek verdiler ve veriyorlar hepsine teşekkürler  :2up aslında bu çeliğe birdaha ulaşamıyacak arkadaşlarımız katılsa ve alsa daha faydalı olacak. Daha çok ve imkanı olan arkadaşlarımızın katılımını bekliyoruz.  :2up

Devrim bey duymasın bu organizasyonu tamamen zaptettim ve kendime malettim  ^-^ kimsede kızmazsa bu organizasyonun çığırtganı ben olacam.  :D
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 19:33:04 Gönderen: yasin »

tatenkof

• 1326
  • Alper Çırpar
Valla yasin bey elinize, emeginize saglik. Bende bir boy artiriyorum maksat guzel guzel alalim celigimizi. Nasip kismet olursa bi 3 sene sonra yine yapariz m390 :)