Bıçak Sanatı - Forum

Oynar kollu gönye

Batman

• 94
  • el sanatları hayranı
  • Yer: Germany
Oynar kollu gönye
« : 31 Ağustos 2014, 18:08:29 »
bir açının bir iş parçasından diğerine aktarılması için kullanılır, böylece aynı açı kopyalanabilir ve kestikten sonra kontrol edilebilir.

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
Ynt: Oynar kollu gönye
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2014, 18:21:48 »
Sizin eserlerinizi ayrı bir sevmeye başladım Esat Bey!

8)

Bakınız: İmzam...

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2014, 18:36:54 »
Güzellll  :2up

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2014, 19:54:11 »
ustam maşallah siz aletlerinizin üstüne baya titriyorsunuz haddim olmayarak sizi takdir ediyor ve imreniyorum.
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2014, 20:31:19 »
Esat Bey tekrar harika olmuş diyeceğim mafsal kilidi acaba gövdenin içine gizlenebilen bir model yapılmak istenseydi sizin fikriniz nasıl olurdu bazen tek tarafı yaslayarak kullanmak gerekiyor benim yaptığım tabiki çok basit bir model ahşaptan kilidi için kelebek vida kullanıyorum ahşaba senk olacak bir şey kullanılacak olsaydı nasıl bir şey olabilirdi..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Batman

• 94
  • el sanatları hayranı
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2014, 21:28:04 »
Esat Bey tekrar harika olmuş diyeceğim mafsal kilidi acaba gövdenin içine gizlenebilen bir model yapılmak istenseydi sizin fikriniz nasıl olurdu bazen tek tarafı yaslayarak kullanmak gerekiyor benim yaptığım tabiki çok basit bir model ahşaptan kilidi için kelebek vida kullanıyorum ahşaba senk olacak bir şey kullanılacak olsaydı nasıl bir şey olabilirdi..
Beğendiğiniz İçin Hepinize Teşekkürler........

Kaya Bey bahsettiğiniz modeli bilmiyorum, yaslayarak kullanmak için iki tarafın da düz olmasi gerekmez ki, bunun özelliği tek elle kilidlenmesi!

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
  • Meslek: Tasarım prodüksiyon
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2014, 23:25:48 »
heykelsi ve fetiş bir obje olmuş, bir tür nonart...çok güzel ellerinize sağlık  :2up. Ben özellikle sizin çalışma tezgahınıza bayıldım; çok güzel izler taşıyor.  :)
Doğa, O ile paylaşabildiğin kadar senindir.

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2014, 14:19:52 »
Esad bey, birde altın oran cetveli (gönyesi) yapsanız güzel olur. Yaptıgınız eserlerde orantıları kullanırsınız

Batman

• 94
  • el sanatları hayranı
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2014, 21:48:32 »
heykelsi ve fetiş bir obje olmuş, bir tür nonart...çok güzel ellerinize sağlık  :2up. Ben özellikle sizin çalışma tezgahınıza bayıldım; çok güzel izler taşıyor.  :)

tezgahı çöpten kurtaralı 10 sene oldu, üzerindeki izler gerçekten güzel, aslında restore edicektim ))… işler vaziyete getirip yağladım. 

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2014, 23:12:58 »
Esat Bey tezgah gerçekten harab olmamış şansınıza zaten sizde bir kaç rütuşla dudak ısırtacak hale getirmişsinizdir..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar