Bıçak Sanatı - Forum

masa tenisi

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
masa tenisi
« : 31 Ağustos 2014, 16:55:41 »
merhaba sayın ustalarım, abilerim, moderatörlerim

ben masa tenisi sporuyla uğraşıyorum daha doğrusu 3 aydır uğraşamıyorum çünkü evimde masa yok , masa koyacak yer de yok
ben sizden İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz özellikle Kartal Kadıköy hattında masa tenisi oynayabileceğim bir spor tesisi biliyorsanız
tavsiye etmenizi rica ediyorum üstelik çoluğunuza çocuğunuza da hatta size de bu sporu şiddetle tavsiye ederim beyin gelişimi ve refleksler için birebir geliştirme aracıdır çok eğleceli ve gerçekten beyin gelişimi olduğuna yemin edebilirim kendimden biliyorum çünkü ;) önerilerinizi bekliyorum eğer aramızda masa tenisi oynayan abilerim ustalarım varsa beraber bikaç maç yapabiliriz 8) saygılarımla...
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
Ynt: masa tenisi
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2014, 19:34:07 »
Ücretli spor salonları olur mu ? Yoksa belediyenin tesisi gibi daha hesaplı yerleri mi soruyorsunuz ? 
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2014, 19:51:54 »
Vallaha abi belediyeninkiler daha güzel olur çünkü bu yaz gerileme dönemi yaşıyorum  :(
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

a.yuce

• *
  • 1121
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2014, 00:04:39 »
Maltepe, Tugay yolu ( E5 kenarındaki carrefourun önünden devam eden yol ) üzerinde, autoking in karşı tarafında Pamukspor'un spor klübü var. Ücretlidir, katılmak istediğin aktivitelere göre değişir. Orda hem normal tenis hem de masa tenisi var diye biliyorum.

Başıbüyük tarafından gelip E5'ten sahil yoluna bağlanan yok üzerinde yeni yapılan iki büyük kule var. Kaçşısında ağaçseven konakların diye bir site var. Onun arka tarafında, sağdaki yoldan ilerlediğinde, batı sokak üzerinde belediyenin spor salonu var. Yüzme havuzu ve fitness var sanırım, gitmedim hiç. Belki masa tenisi de vardır. 
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2014, 00:18:53 »
dediğin yerlere en kısa zamanda gidip bakıym abi teşekkür ederim eğer paralı spor salonu eğitim veriyorsa makul bir fiyatla eğitim alabilirim eğer eğitim vermeyip sadece oyun oynatıyorlarsa hiç uğramam çünkü okulda başladı sayılır okulda idare eder bi seviyede öğrenip geliştirebiliyorum kendimi ...

a.yuce

• *
  • 1121
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2014, 15:18:16 »
Pamukspor asıl olarak yüzme havuzu, fitness center, tenis kortu ve dans dersi gibi aktivitleri pazarlıyor. Normal tenis için hoca vardır ama -her iki tesis için de- masa tenisi hocası olacağını zannetmiyorum. 

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2014, 15:31:50 »
teşekkürler sağolun