Ellerine kollarına sağlık. Dövme resimlerine baktıkça nasıl bişey gelecek diye merakla bekliyordum. Bu kadar kalın bıçakta içbükey iyi olmuştur. 30 luk tekerle açtın değil mi?
eline koluna sağlık ustam özlemiştik
Soytürk ustam ellerine sağlık gerçekten emek verilerek yapılan bu bıçağın görüntüsü bile agresif neler yapabileceği ürkütücü tam adının hakkını vermiş.
Benim asla yapamayacağım bir şey. Çok iyi. Elinize sağlık.
Çok güzel bir bıçak olmuş. Arkadaşların dediği gibi, Senin için belki sıradanlaştı ama ne denli zor bir iş biliyoruz. Özlemiştik, uzun zamandan sonra iyi geldi, ellerin dert görmesin
elinize sağlık Soytürk Usta. dokusundaki benzersizliği geçtim saldırma ve machete'in çizgileri aynı bedende taşıyan sıradışı bir bıçak (ufak pala mı desek yoksa) olmuş.
Soytürk ustam ellerine sağlık gene klas ve senin çizginde harika bir çalışma olmuş.
Eline sağlık abi klasik Soytürk usta işlerindenden
Kardeşim ellerine sağlık yine döktürmüş'sün tebrikler
Ustam ellerine sağlık. Çok güzel çalışma.
ustam ellerine sağlık. bıçakla ilgili zaten arkadaşlar benim söyleyeceklerimi söylemişler ama ben özellikle kabzalardaki artan başarını da tebrik ediyorum ellerine sağlık
içeriğinden farklı, katıksız-primitif görüntüsü amacını oldukça açık yansıtıyor; bütünüyle harika olmuş.