Esat Bey diğer ıskarpelaların sapınıda sizmi yapmıştınız şimşir buchse çok akıllıca olmuş.Aslında daha Enteresan olan ıskarpela setinin ayaklığı ben daha önce görmüştüm fakat tekrar resim rica etsek uygun olurmu...
Valla içimden geçeni dışıma vurmak istiyorum, Esat bey'in yaptığı işleri görünce insan kendi yaptıklarına bakıp mahçup oluyor. Ellerinize sağlık, herşey öyle muntazam ki, fazla muntazam
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 30 Ağustos 2014, 00:02:04Valla içimden geçeni dışıma vurmak istiyorum, Esat bey'in yaptığı işleri görünce insan kendi yaptıklarına bakıp mahçup oluyor. Ellerinize sağlık, herşey öyle muntazam ki, fazla muntazam hocam sen bi de bizim halimizi düşün. foruma girmeye korkar oldum yeminle
Alıntı yapılan: emin albayrak - 30 Ağustos 2014, 18:15:26Alıntı yapılan: sefaçabuk - 30 Ağustos 2014, 00:02:04Valla içimden geçeni dışıma vurmak istiyorum, Esat bey'in yaptığı işleri görünce insan kendi yaptıklarına bakıp mahçup oluyor. Ellerinize sağlık, herşey öyle muntazam ki, fazla muntazam hocam sen bi de bizim halimizi düşün. foruma girmeye korkar oldum yeminle +1