Abiler şu küçük kardeşinizin sözlerinden alınmayın lütfen.
Ustalarla geçireceğiniz bir günden elbette tonlarca şey alacaksınız ama sizin o bir güne sığdırmaya çalıştığınız güzel bilgi ve deneyimleri ustalarımız senelerdir bu forumlara yazıyorlar... Ben bu forumun cebehaneden beri takipçisiyim bilen bilir. O zamanlar bu kadar bıçak yapabilen adam bile yoktu forumda doğru düzgün.
Sadede gelecek olursak ustalarla geçireceğiniz bir gün size birşeyler kazandırır ama yeterli olurmu bilemem... Bıçak yapmak istiyorsanız bıçak yapmaya çalışmalısınız. Çelikleri hurdaya döndürdükçe ortaya güzel birşeyler çıkmaya başlayacak. Ortaya güzel birşeyler çıkmaya başladığında ise zor şeyler denemeye başlayacaksınız örneğin kuyruklu kabza gibi. Böylelikle daha çok tecrübe kazanıp ustalaşmaya başlıyacaksınız. Ustalaştıkça yaptığınız her bıçakta ustaların işlerinize yorumları üzerinden birsonraki bıçağı daha detaylı daha temiz işçilikli yapmaya çalışacaksınız. Böyle böyle bir bakmışsınız Emre abiyi geçmişsiniz (Emre abi eline kızılcığı almadan ben kaçayım

)
Forumun küçüğü olarak çok konuştum sanırım. Alınan varsa hakkını helal etsin benim gözümden durum budur yanlışımız olduysa affola.