Abiler herkese teşekkür ediyorum. Umarım gösteriş gibi olmamıştır. Tutku ve emeğimin bu şekilde değerlenmesini istedim. Forumda da konuşulmuştu.Umarım faydası dokunur.
Bu arada daha ısıl işlemi yapılmadı, ısıl işleme diğer ikisiyle göndereyim diyordum ama bayramda araya girince ara baya uzayacak. Saptaki kakmalar kaldı, bir tarafına soma diğer tarafına logo düşünüyorum. Logoda biraz sıkıntı yaşadım onuda fikirlerinize sunarım İnşallah.
Emin Abi inşallah bitmişini beğenirsin. Hayırlısıyla sahibini bitince bulur İnşallah.
Düşünmeniz bile ayrı bir incelik. Gönülden tebrik ederim.
İsimlerini bilemediğim için anacak tarif edecem şimdiden affınıza sığınıyorum. Namlunun altında ki herhalde işaret parmağı için. Böyle olunca bıçağı kavrayınca elimiz sırtda acımaz mı? Kullanım açısından sıkıntı yaratır gibi geldi bana. Bunu kullandığım için değil görünce böyle bir itiba uyandırdı. Lütfen söyledikleri mi aceminin soruları olarak değerlendirin. Ben henüz kimsenin emeğini eleştirecek kadar öğrenmedim bu işi. Genele bakıp beğenirsem söylüyorum beğenmezsem sessiz kalıyorum.
Elinize emeğinize sağlık. Kopya bile olsa çok güzel olmuş.
Abi estağfrullah. Bence herkesin söyleyecek birşeyleri olmalı. Kullanımı zorlaştırmaktan ziyade kolaylaştırıyor diye düşünüyorum. Tutumu ele oturuyor. Tutuş fotoğrafını da eklerim o zaman daha iyi anlaşılır zannediyorum.