Selam ün Aleykum Ustalarim ve benim gibi buraya yeni katılan dostlarim
Bu gün 3. Gün foruma katilisimin gece gündüz durmadan forumu okuyorum büyük bir kismini bitirdim.
Hafizam iyi olduğu için Allaha şükür okuduğu mu kolay kolay unutmam bu yüzden biraz kitap hastasiyimdir.
Çocukken bir kitap için 1 hafta AC gezdiğimi biliyorum ve o kitap hala benim.
Ustalarim abilerim sizler yasayan kitaplarsiniz sizleri kitaplardan daha çok sevdim.
Forumu okudukça her birinizi sanki yillardir taniyormuscasina sevdim saygi duydum hayran kaldim.
Sizleri okudukça elinizde hayat bulan o cevherleri baktikca kiskandim uyuya kaldim forum basinda rüyamda bile bu ideali görüyorum bir çekiç bir örs bir ben birde kilic o günü getirmek gerek dedim kendime artik yapariz değil yapacagim dedim..
Simdi usta abilerimden ve erbab olmuş kardeslerimden ricamdir.
Dusununki siz bir ahi demircisiniz bende bir babanin adam olsun diye getirdiği yamak bana demircilik bucak ve kilic hakkındaki temel kaynakları yazma zahmetinden bulunur musunuz.
Hizli olmadan ihtiyatla bilgileri sindirmek ve yorumlamak istiyorum ve sonrasında sizleri sorularla boğma durumunda var tabi lütfen ilginizi esirgemeyin Allah şimdiden razi olsun..
Birde forumda gözüme takilan birşey Ali kozanoğlu rahmetli abimizin mesajları sizin onun hakkındaki düşüncelerinizi ve biyografisini okuyunca sizler gibi gördükçe üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin...
SefaCABUK ustanin antalyada olması beni kahretti çünkü 19 yil yasadigim antalyadan onu tanimadan bilgisinden faidelenmeden tasindim 1 yil oldu inşallah antalyaya gelip gittiğimde bana birşeyler gösterir...
Çok çene caldim Hakkinizi helal ediniz lütfen
Fi Emanillah