Tırcı bir tanıdık var bu aralar İngiltereye çalışıyor buralara gelecek olduğunda sanada ayarlarız 25 kilo bir reflinghaus yada 20 kilo peddinghaus süper işini görür,,
kaya abi bende istiyorum. masrafı neyse verecegim . Reflinghous veya peddinghaus
. CAst steel değil bunlar forged steel olması lazım degilmi ?
Gökhan her ikiside artık Çelik döküm olarak hayata başlıyorlar daha sonra üzerlerine sıcak kaynak plaka kaynatılıyor .tabiiki bir zamanlar parçalar tek tek dövülüp Ocak kaynağı ile birbirine kaynatılıyormuş ..örs için bende kendime bakıyordum peddinhaus ve refflinghaus Alman örslerinden ikisi ama en az onlar kadar kaliteli İtalyan örsleride var vede aynı kiloda daha küçük yapıları var halen üretilen direk dövme örsler yokmu var tabii bunlara örnek Hofi ve Habermann örsleri verilebilir ama herhalde onlarda Bentley yada Rolls ayarında olmalılar nese uzatmadan göndermek sorun olmazsa örs bulmak sorun değil biraz zaman alıyor.herhangi birşeyler düştüğünde haber vereceğim ...
Soytürk Geçen hafta 5 kiloluk bir damast örs gördüm uçuklar iyileşsin diye halen krem sürüyorum

Emin çok güzel dedin bir kaç senedir bakınıyordum düştü almamıştım nasip işte .
Herkese teşekkürler arkadaşlar darısı başınıza diyemiyorum atölyenize olsun inşallah