Gün ve gün bıçak sayısı artıyor galiba. Güzel günlerde kullanın
hepsi birbirinden güzel ve konunuz sürekli güncel kalıyor çok güzel ve büyük bir koleksiyon maşallah
Az önce elime ulaşan bir diğer ufaklığı da sizlerle paylaşmak istedim.Damascus çeliği ve geyik boynuzu kabza. Ufacık... sadece 13cm.
Alıntı yapılan: Alp Pars - 09 Eylül 2014, 10:42:47Az önce elime ulaşan bir diğer ufaklığı da sizlerle paylaşmak istedim.Damascus çeliği ve geyik boynuzu kabza. Ufacık... sadece 13cm. en güzeli de buymuş minik bıçaklar daha tatlı duruyor bence
Bugün elime ulaşan Mogan Bıçak ürünü ufaklık. Küçük bıçaklar bu küçük birikimimin değişilmezleri olmaya başladı
Aliexpress üzerinden aldığım yeni damascus çeliği keskim.
Alıntı yapılan: Sertaç Uğur - 10 Ağustos 2014, 13:02:25Aliexpress üzerinden aldığım yeni damascus çeliği keskim.Aliexpress sitesinden yapılan alış verişlerde genelde kargo bedava diye biliyorum. Bu tarz kesici aletlerde gümrükte takılma olmuyor mu ? Bir de gümrük geçişlerinde ayrı bir ücret ödeniyor mu ?
Açıkçası şimdiye kadar sadece 2 adet ebatları çok küçük olan ve 1 adet de sapsız ( dokümanında kitchen tool yazıyordu ) bıçak aldım. Üçünde de hep gümrükte takılır mı acaba diye de endişem oldu. Şans demek mümkün. Ben free shipping ibareli kargo ücretsiz ilanlardan alışveriş yapıyorum o nedenle kargo ücreti olmuyor. Herhangi bir ekstra ödeme de yapılmıyor biryere. Ancak uyarmalıyım. Benim durumum bir örnek kabul edilmemeli çünkü belli de olmaz
Alıntı yapılan: Sertaç Uğur - 27 Ekim 2014, 19:50:21Açıkçası şimdiye kadar sadece 2 adet ebatları çok küçük olan ve 1 adet de sapsız ( dokümanında kitchen tool yazıyordu ) bıçak aldım. Üçünde de hep gümrükte takılır mı acaba diye de endişem oldu. Şans demek mümkün. Ben free shipping ibareli kargo ücretsiz ilanlardan alışveriş yapıyorum o nedenle kargo ücreti olmuyor. Herhangi bir ekstra ödeme de yapılmıyor biryere. Ancak uyarmalıyım. Benim durumum bir örnek kabul edilmemeli çünkü belli de olmaz Anladım üstadım. Tedarik sürecinde 1 ayı geçti mi, yoksa daha mı kısa sürdü ?
Serdar bey gúzel bıcaklarınız var iyi günlerde kullanın.