Bu gün Larry (
http://www.galleryhardwoods.com) bana mail attı ve Mart sonu gibi eline yeni egzotik yumrular geleceğini, istersem benim için de bir kısmını ayırabileceğini söyledi...
Bu arada Larry'i tanıtayım size: Kendisi benim yaşımın iki katı kadar bir süredir bu egzotik ahşaplarla uğraşıyor, mesleğine aşık. Tüm stabilizasyon işlemlerini kendisi yapıyor, atölyesi tek kişilik bir atölye. Bana şimdiye kadar 2 kere sipariş geçti, elime geçen her parça tam anlamıyla birinci kalitedir. Fiyatları da bana özel tutuyor, dışarda 35-40 dolara satılan bir yumru bloğunu Larry bana 20-25 dolar civarına satıyor. İstenirse Akçaağaç ve Box Elder yumrularını akrilik stabilizasyonda çeşitli renklere boyayabiliyor. Kendisine bizim forumdan bahsettim, eğer isteyen olursa Mart sonu Nisan başı gibi benim siparişe katılabilir. Ancak gümrük belasına takılmasın diye her ayrı siparişi ayrı adrese yönlendiririz. Kabza malzemesi genelde fazla kargo ücreti tutmuyor ve yüklü miktar değilse gümrüğe takılmıyor...
Özellikle yılda iki kere getirdiği Amboyna ve Gül Ağacı yumruları dünyadaki en kaliteli yumrulardır...
Kendisi sadece yılda bir ay mart gibi bir ay da eylül ayı gibi yeni alım yapıyor, ondan sonraki ay kesimini ve işlemlerini yapıyor ve aynı ay hepsini satıyor, onun için ondan bir sipariş geçebilmek bile baya büyük bir şans. Artrid hastalığı arada bir nüksettiğinden yılın çoğu kısmını atölyeden uzakta geçiriyor...