Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Sabit Namlu
TANTO 2
« önceki
sonraki »
Yazdır
[
1
]
Aşağı git
TANTO 2
11 Yanıt
2366 Gösterim
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
TANTO 2
«
:
16 Haziran 2014, 13:35:25 »
İstek üzerine namlu w2, sap malzemesi karaağaçtan yapıldı...
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
Özgür Burak
1161
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #1 :
16 Haziran 2014, 13:52:19 »
Sinan Ustam elinize sağlık harika bir çalışma olmuş yine
W2 daha çok yakışmış bence ustam
Kayıtlı
Özgür Burak TAŞDEMİR
zek®
aliata
998
Meslek: elk.
Yer: ankara
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #2 :
16 Haziran 2014, 16:06:47 »
Kayıtlı
Kaya
2867
Meslek: technik
Yer: Frankfurt
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #3 :
16 Haziran 2014, 19:04:04 »
Bu calismalarda karaagac cok güzel oluyor...
Kayıtlı
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar
arfyldz
790
Meslek: mobilya
Yer: antalya
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #4 :
16 Haziran 2014, 20:28:20 »
Ustam ben öğrendim senin sırrını; Japonyadan getirtiyormuşsun. Çin işi demeye dilim varmadı.
Şaka bir yana harika olmuş ustam elinize sağlık.Ağaç ayrıca çok güzel ve çok yakışmış.
Kayıtlı
Salim Türk
6976
1976
Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
Yer: İzmir-Buca
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #5 :
16 Haziran 2014, 23:35:01 »
Bir önceki tantoya göre bunu daha çok sevdim. Ellerine sağlık
Kayıtlı
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #6 :
17 Haziran 2014, 09:02:54 »
teşekkür ederim efendim sağolun:)
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
muraterkut
1119
Murat E. Köroğlu / 1969
Meslek: muhasebe
Yer: samsun
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #7 :
17 Haziran 2014, 09:11:16 »
evet gittikçe daha güzel oluyor bu tantolar....
.... dur bakalım vardır elbet bi hikmeti ....
Kayıtlı
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #8 :
17 Haziran 2014, 10:40:47 »
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
erco-ergün
72
Yer: Bulgaristan
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #9 :
20 Haziran 2014, 22:41:06 »
Harika bir tanto!! Ellerine sağlık !!
Kayıtlı
http://ercoknives.blogspot.com/
Skype; ergunhalid
http://www.facebook.com/profile.php?id=100004059685017&ref=tn_tnmn
President
132
Yer: Ankara
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #10 :
09 Eylül 2016, 19:24:44 »
emeğinize sağlık
Kayıtlı
Kadir...
1102
Yer: Balıkesir
Ynt: TANTO 2
«
Yanıtla #11 :
09 Eylül 2016, 22:18:17 »
Eline emeğine sağlık ustam
Kayıtlı
http://www.ankaknife.com
Yazdır
[
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Sabit Namlu
TANTO 2