İşte bu tam tactical olmuş Soytürk Ustam elinize sağlık çok beğendim ben Bu arada ustam kafama takılan bir şey var bu çakılarda, sırttaki oturma yerini nasıl desem içe gömmeli yapabilir miyiz acaba, yani sapın sırt kısmı yine uzun olucak normal bıçaklardaki gibi ama kuyruk kısmı sapın içine gömülecek, ama bunun iç dizaynını kafamda kuramadım
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Demir kabzayı sevdim. Bu tür bıçak için gayet güzel görünüyor. Boyutları da çok güzel olmuş bence.
Güzel olmuş ustam eline sağlık. .Sap daha açık daha koyu veya aynı olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum böyle az farklar göze hoş görünmüyor. Renk farkı harici harika olmuş.
Ellerinize ve düşüncelerinize sağlık.
Çok orjinal. Çok güzel.
Eline sağlık abi çok güzel olmuş Alıntı yapılan: Özgür Burak - 11 Haziran 2014, 21:54:40İşte bu tam tactical olmuş Soytürk Ustam elinize sağlık çok beğendim ben Bu arada ustam kafama takılan bir şey var bu çakılarda, sırttaki oturma yerini nasıl desem içe gömmeli yapabilir miyiz acaba, yani sapın sırt kısmı yine uzun olucak normal bıçaklardaki gibi ama kuyruk kısmı sapın içine gömülecek, ama bunun iç dizaynını kafamda kuramadım Buna benzer birşey diyorsun.http://2.bp.blogspot.com/-drJwDjcaOWc/TaqWiMarMjI/AAAAAAAABNc/BzSmxU2cams/s1600/2.JPG
Yakışıklı olmuş bu arada sap kısmının rengini daha çok sevdim
Nefis olmuş valla
Siz deneme yanılma ile doğruyu bulun ki bizim gibi tembel acemiler hazıra konsun.
Soytürk çok zarif bir çakı olmuş. tonları ile agresif, formu ile de zerafet hissi veriyor... ellerine sağlık.
soytürk ustam eline sağlık, bu çalışmalarına bayılıyorum...
Ustam elinize sağlık çok güzel olmuş. Bende aynısından yapacaktım ama benden önce davranmışsınız.