Makinayı gidip yakından görme fırsatım oldu makina yurd dışından gördüklerimizden hiç bir farki yok ve hatta daha iyi diyebilirim. Fiyat olarakta onların yarı fiyati... tek dokunuş la yatay ve dikey pozisyona okadar rahat geçiyor ki beni çok etkiledi ve iki pozisyondada stabil şekilde en ufak bant kaymadan çalışıyor... Ustam ellerine sağlık cidden hakkını vermişin ... Teşekkürler Hakan Ustam profesyonelce bıçak yapan birinden bunları duymak gurur verici benim için.tekrar teşekkür ederim.Alıntı yapılan: magari - 15 Haziran 2014, 10:49:58Bende canlı görenlerdenim:)Çok pratik ve kullanışlı harika bir makine olmuş.Ellerine emeklerine sağlık Tarık ustam.Teşekkür ederim Serkan Abi.Ayrıca tanıştığımıza ve iş yerime gelip çayımızı içmen ve ve makine için düşüncelerin için teşekkürler.Alıntı yapılan: swordfish01tr - 15 Haziran 2014, 11:59:30Ellerinize sağlık çok profesyonelce bir tasarım olmuş. Ben de şerit testereyi bitirdikten sonra bant zımpara yapmayı düşünüyorum. bu kadar güzel yapabilirmiyim bilmiyorum ama çalışmanız şevkimi körükledi. kazasız belasız kullanmanız dileği ile...Teşekkürler elimden geldiğince güzel bişeyler yapmaya çalıştım.Tabiki de yapabilirsiniz el elden üstündür yeter ki insan istesin yapamıyacağı şey yoktur..Alıntı yapılan: taner çiçek - 15 Haziran 2014, 12:20:07Ustam çok güzel olmuş eline sağlık.Arkadaki lincoln ac dc çok iyi makina.Teşekkürler ustam dediğiniz gibi Lincoln nun üstüne makine yok bencede..
Bende canlı görenlerdenim:)Çok pratik ve kullanışlı harika bir makine olmuş.Ellerine emeklerine sağlık Tarık ustam.
Ellerinize sağlık çok profesyonelce bir tasarım olmuş. Ben de şerit testereyi bitirdikten sonra bant zımpara yapmayı düşünüyorum. bu kadar güzel yapabilirmiyim bilmiyorum ama çalışmanız şevkimi körükledi. kazasız belasız kullanmanız dileği ile...
Ustam çok güzel olmuş eline sağlık.Arkadaki lincoln ac dc çok iyi makina.
Gerçekten çok güzel ve kullanışlı olmuş, ellerin dert görmesin.
Güzel yapılmış
ustat bizi zehırlıyosun yoldan cıkarıyosun paramı biriktirsem neyapsam satım kaldım
güzel makıne olmuş nihayet Türkiyede seri üretimi yapılacak bir makınemiz var artık. eline koluna sağlık Tarık usta...
elinize sağlık tebrik ederim, merak ettiğim en düşük devirde ahşap üzerindeki performansı. Ahşabı yakmadan işleyebiliyormu? Birde vidyoyu çekerken kamerayı yatay (landscape) tutsanız daha güzel bir görüntü olurdu . selamlar
Eline sağlık abi çok güzel olmuş Alıntı yapılan: mehmet pptroko - 18 Haziran 2014, 18:32:28ustat bizi zehırlıyosun yoldan cıkarıyosun paramı biriktirsem neyapsam satım kaldım Ustam senin makinada taş gibi sakin ol