Sefa hocam,bu konuyla ilgili yakın çekim detay fotolarla bir başka başlık açacağım.Bu tartışmanın bize birşeyler katacağını düşünüyorum,sağolun.
Mehmet bey;sanıyorum sizle geçmişti konusu,gıcır gıcır bir Mercedes alıp onu garajda yatırıp günlük kullanım için sıradan bir arabaya binmem demiştiniz.Hah işte ben o Mercedesi garajda tutan kişiyim

İstanbulda şehrin ortasında kullanabileceğim bir çakım bıçağım yok,haftasonları sosyal ilişkiler-kurs vs gibi işlerden bir doğa yürüyüşü-av kamp vs ye fırsatım olmuyor uzun zamandır.Yoksa kısa-sert tanımına uygun avcı bıçaklarım var kullanmak istediğim.Hemen oturduğum sitenin bir parkı var fakat koltukaltımda bir machete ile oraya gitsem çocuğunu kucaklayan kaçmaya başlar.
Saklama koruma konusunda Sefa hocamın büyük yardımlarını gördüm.Hemen hepsi bir masanın üzerinde kılıfları dışında yağlanmış ve greslenmiş olarak duruyor şimdilik.Saklama ve düzenleme amaçlı özel çantalar getirmesini beklediğim bir arkadaşım var.Sizinki gibi şahane bir vitrinde görmeyi isterdim fakat şu aşamada bu zor görünüyor.
Bir detay da ;ilk sahipleri olduğumdan bıçaklar son kullanıcı bileyi yememiş.Gayet keskinler fakat ben de bilerek bileylemiyorum hem ağızlarının bozulmaması hem de uzun süre saklamayı düşündüğümden ömrü uzun olması açısından.