Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim, sağolun.
Eline sağlık ustam. 
Ben Salim abinin tersine cevizi buraya yakıştırmadım ahşap tek başına çok güzel ama bence burada olmamış. 
Osman, doğrusunu istersen bu kombinasyon benim çok hoşuma gitti
Ustam elinize sağlık. Cevizin hiç bu rengini görmemiştim. Acaba cinsinden veya yaşından dolayı olabilir mi? Bu arada ben de yandaki arsada maalesef canım limon ağaçlarını kesip inşaata başladılar. Bende kalınca bir dalı alıp gölgeye koydum.
Arif, cevizin cinsi bu renk sanıyorum.
Hocam bu fırın ne tarafta, gidip iki ekmek alayım... ellerine saglık çok güzel olmuş. balçaktaki zedeler de çok hoş
Emrah, bu parçayı Altınkum daki bir fırının kenarına yığdıkları odunların arasında buldum. Fırnların yanından geçerken hiç sektirmeden bakıyorum, alıştılar artık

Ben begendim Hocam ,elinize sağlık .Kabza malzemeleri bence cok iyi hem karsıt rekler kontras olusturmus,hemde benim felsefeme uygun ;"hic birseye atık gözüyle bakma ,ona bir sansta sen ver " sakladıgınız küçüçük bir ceviz parçası ,fırın artığı diger bir parça ellerinizde yeniden hayat buldular !!! Ellerinize sağlık Hocam .
Mustafa, bu anlamda bende zaten biraz hurdacılık var kolay kolay bir şeyi atamıyorum

değerli ahşapların her parçası bir işe yarıyor mutlaka bu nedenle her parçayı saklıyorum