Bıçak Sanatı - Forum

Puukko Kılıf Yapımı

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Ynt: Puukko Kılıf Yapımı
« Yanıtla #20 : 29 Mayıs 2014, 10:17:56 »
Elinize sağlık.

Kestiğimiz kontrplak parçaları derinin içine yapıştırıyor muyuz yoksa dikince kendisi mi kalıyor?
Okinawian

« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2014, 22:51:49 »
Elinize sağlık.

Kestiğimiz kontrplak parçaları derinin içine yapıştırıyor muyuz yoksa dikince kendisi mi kalıyor?
Yapıştırmıyoruz, deri ıslatıldığı için zaten biraz genişlemiş oluyor, sıkıca dikince de ahşap zaten deri kuruduğunda içeride oynayamıyor.

« Yanıtla #22 : 29 Mayıs 2014, 22:55:00 »
sefa hocam paylaşım için teşekkürler...   :2up böyle anlatımlı resimli falan gördükçe paylaşımları kendimden utanıyorum valla....   :(
Murat, aslında kılıf işini senin kadar kıvıramıyoruz farkındayım  ;) , ama en azından yöntem bilinsin diye zaman da varsa paylaşmış oluyorum. Sağolasın.

« Yanıtla #23 : 29 Mayıs 2014, 23:00:53 »
Arkadaşlar, genel olarak bu forumu  bir başvuru kaynağı olarak düşündüğümüzde, işin görsel kalitesi bir yana doğru yöntemi vurgulamak adına bu tür çalışmaları paylaşmayı önemsiyorum. Elbette doğru yöntem kullanılarak çok daha rafine işler yapılabilir ve yapan arkadaşlar mutlaka vardır veya olacaktır. Bu paylaşımların önemsendiğini bilmekte bu anlamda çok önemli, bu nedenle hepinize teşekkür ederim.

mustafa

• 306
  • Meslek: otomotiv montaj
  • Yer: almanya
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2014, 23:51:23 »
Hocam o kadar haklısınki ,gaza geldim bile ben :) basladım bugün suntayı oydum yapıştırdım hafta sonu biter .
Ehli irfan meclisinde eyle kesbi marifet,cahile yar olma nadan olursun akibet.

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #25 : 30 Mayıs 2014, 00:49:09 »
Sefa üstadım ne zaman yeni bir şey denesem sizin hazırladığınız bu konuları okuyorum. Defalarca okuduğum oluyor. Benim gibi acemilere çok faydası oluyor.

Tekrar teşekkür ederim.
Okinawian

mustafa

• 306
  • Meslek: otomotiv montaj
  • Yer: almanya
« Yanıtla #26 : 09 Haziran 2014, 14:53:53 »
İzinden geliyorum Hocam ama sizin kadar seri değilim maalesef :) son durum bu deri giydirme kaldı geriye :)
Ehli irfan meclisinde eyle kesbi marifet,cahile yar olma nadan olursun akibet.