Rıza, benimde öyle bir rahatsızlığım var 
Sefa Hocam, yalnız olmadığım için sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Tebrik ederim , güzel bir eser ortaya koymuşsunuz , üstte isim var sanırım, hangi yöntemle yazdınız?
Teşekkür ederim,
https://www.youtube.com/watch?v=bV-PItEcLXY linkteki videonun benzeri yöntemle yapıyorum.Farklı olarak İsim yazacağım yeri ince bir oje tabakası sürüp metal uçlu kalemle (0.7 kalem) ismi yazıyorum.Malzemeler oje, metal uçlu kalem , 9 v pil, kulak temizleme çubuğu, tuz ve elma sirkesi karışımı, ince kablo. Bir de videodan farklı olarak işlemin sonunda kutupları yer değiştirerek karartma yapıyorum.
D3 tavsiye ederim ısıl işlemi kendin yapabilirsin hocam fiyatı da makul 1 metre lama 20 30 tl civarındaydı en son.. Bu konuda çelikle ilgili bilgi mevcut.
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=5913.0
Ek bilgi için de yardımcı olabilirim.
Teşekkür ederim.Isıl işlemini kendim yapabiliyorsam denemek isterim.Bu konuda size mesaj attım.
Sanırım benim internet hızındanmış Rıza hocam şimdi gördüm bıçağı ve çok güzel olmuş elinize sağlık
Bu arada d3 1m fiyatı çok iyiymiş
Hocam ellerine sağlık çok güzel bir çalışma
çok şık ve kullanışlı bir bıçak olmuş, tebrikler.... 
Çok kullanışlı bir bıçak olmuş elinize sağlık.
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
Bu arada karbonçelik ve rulmak yazışmalarımız oldu.Karbonçelikte büyük bir tabaka vardı ve fiyat olarak 1,65 avro/kg fiyat vermişti. Rulmakta en küçük yarım tabaka bulabildim (4x240x2000 mm) ve yarın bir aksilik olmaz ise siparişi veriyorum.