Bıçak Sanatı - Forum

Conan

Zafer-

• 340
  • Meslek: Kaptan-İşletme-Dijital resim tasarım
  • Yer: İstanbul-Yalova
Conan
« : 20 Mayıs 2014, 20:21:53 »
Conan çizdiydim paylaşayım dedim belki seveni falan vardır.Bıçağı, baltayı çizerken doğaçlama salladım, bıçağın şablonunu yapacam baltanınkini de isteyen olursa yaparım hörmetler  :)

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
Ynt: Conan
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2014, 20:40:49 »
Elinize sağlık. Ufak tefek anatomik aksaklıklar dışında başarılı bir çalışma olmuş. Eh, bu işi hobi olarak yaptığınıza göre, şahane demek lazım. :)

Uzundur çizemiyorum ama fırsatım olursa ben de eskilerden bir kaç karalama paylaşayım bari.
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

Zafer-

• 340
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2014, 20:48:52 »
Elinize sağlık. Ufak tefek anatomik aksaklıklar dışında başarılı bir çalışma olmuş. Eh, bu işi hobi olarak yaptığınıza göre, şahane demek lazım. :)

Uzundur çizemiyorum ama fırsatım olursa ben de eskilerden bir kaç karalama paylaşayım bari.

Evet pek cıbıldak çizmiyorum o yüzden anatomide eksiğim var :) Paylaşımlarınızı beklerim teşekkürler

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2014, 21:26:44 »
Çok güzel olmuş.

Serhan abi sende ne cevherler varmış resmen kitap gibi adamsın her sayfada başka bilgi.  :D
Okinawian

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2014, 21:42:52 »
Eline saglık Aragornun kılıcı iyi olurdu hep kafamdaki proje cokzorbi iş ustesinden gelemem diye korkuyuyorum

Zafer-

• 340
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2014, 21:58:54 »
Eline saglık Aragornun kılıcı iyi olurdu hep kafamdaki proje cokzorbi iş ustesinden gelemem diye korkuyuyorum

Şablon lazımsa yapayım o kılıç dümdüz değnek gibi o kadar zorlamaz sulu çelik yontabilirsen daha kolay olur su verme çatlama patlama riskinden de kotarırsın bence hiç düşünme giriş  :)

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2014, 22:01:20 »

Andúril mi?
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

merter

• 374
  • Meslek: elk teknikeri
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2014, 22:51:38 »
Conan yerine tarkan çizseniz bi de  :P

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2014, 22:57:29 »
Conan yerine tarkan çizseniz bi de  :P

Altarın oğlu Tarkan mı?  :D :D :D :D
Okinawian

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2014, 00:19:02 »

Andúril mi?

ta kendisi ama cok zor iş rahat 2 ay lazım tabi freze isimi cok kolaylastırıcak ama yinede zor iş  :-[ baslarsamda adım adım paylasarak devam edicem ya rezil olup bu hobiden vazgecerim yada yaparım :D :D

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2014, 00:33:24 »

Andúril mi?

ta kendisi ama cok zor iş rahat 2 ay lazım tabi freze isimi cok kolaylastırıcak ama yinede zor iş  :-[ baslarsamda adım adım paylasarak devam edicem ya rezil olup bu hobiden vazgecerim yada yaparım :D :D

Dikkat et de yanlışlıkla kesici ağıza dalma.  :))

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2014, 00:44:35 »
sorma abi bugun baktımda 2 mm yakın taslarsam kurtarılır  allahttan kocaman aparatla duvara fırlattıgımda basına baska biş gelmemiş :D :Dama malesef enden cokaz daralıcak bittiginde hosuma gitmesse krar atarım söylim 8)