Fotoğrafa bakınca kocaman bir bıçakmış gibi duruyor, formu yanıltıyor insanı. Her işe koşarsın artık bunu Yunus, ellerine sağlık mükemmel olmuş.
Çok teşekkür ederim Sefa ustam beğenilerinize layık olmaya çalışacağım.
Ellerinize sağlık, Aynı kılıfta abisi ile takılsalar hem yalnız kalmamış olur ufaklık 
Çok teşekkürler beğendiğinize çok sevindim.
Ben olsam buna bi abiyle takıl akıllan demezdim. Yada arada abisinin yanından ayrılıp yaramazlıkta yapabilsin diye ayrı bir kılıfıda yedekte bulundururdum. Böyle bi ufaklığın gibebileceği heryere abisi gelemez malum. Beni yanına almadan mı gidiyorsun der gibi bakıyor baksana 
Haklısınız gençlere de fırsat tanınmalı bu atık demirbaş oldu envantere girdi.
İnsan gündeliğe vurmaya kıyamaz bunu. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş,
Bende sizin bir bıçağınıza isim koyayım bari tabi izin verirseniz.
Madem gündeliğe vurulacak bu güzel şey adı GARİP olsun o zaman 
Serkan hocam çok teşekkür ederim tabiki izin veririm lakin Osman önce davrandı aranızda anlaşın hocam Osman KARAKAÇAN demişti
kimseyi kırmak istemem adı GARİP KARAKAÇAN olsun

canavar gibi olmuş ustam
Sağ olasın Emrah ustam çok teşekkür ederim
Yunus Ustam, elinize sağlık. Bugün baktım da, sizin atölye benim ev ile işyerim arasında. Müsait bir zamanınızda rahatsız etmek isterim... Sevgiler.
Çok teşekkür ederim sağ olun ne zaman isterseniz buyurun başım üzerine rahatsızlık değil mutluluk duyarım
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Pek gündelik değil ama
acaba nasıl siyahlaştırdığınızı anlatabilir misiniz bende siyah yapmak istiyorum da.
Çok teşekkür ederim sağ olun Yüzeyi istediğiniz kumda zımparalayıp yada keçe ile Nitrik asit içine daldırın yeterli siyahlaşmayı elde edene kadar devam edin bol su ile durulayıp yağlayın.
Ben kabza öncesi ve kabza bitiminden sonra komple asit içerisine attım.