Eline sağlık abi
Kara kaçan diyebilirmiyiz buna 
Eyvallah Osman ustam karakaçan da diyebilirsin hatta sıpa bile olur

Insan kıyamaz bunu gündelik işlere vurmaya Yunus usta:) elinize sağlık kılıfa bakıyorum da doğru karar vermişiz 
Sağ olasın Mehmet ustam beğendiğine çok sevindim çok teşekkür ederim
.
Harika olmuş. Osman ile yanına uğrayalım en iyisi
Tükkan sizin Salim ustam başım üzerinde yeriniz var.
Çok güzel gerçekten. Gün gelir kısmet olursa ben de böyle kılıflar ve bıçaklar yapabilmek isterim. Elinize sağlık.
Çok teşekkür ederim Deniz ustam daha güzellerini yapacağınıza adım gibi eminim.
Sanırım modelden dolayı,olduğundan çok büyük gibi algıladım nedense. Hatta 1 lirayı farkedene kadar cetvelin bile inch olduğunu düşündüm. Boyundan büyük işler yapacak bi delikanlı olmuş çokta yakışıklı 
Çok teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim sağ olun, aslında bir lira hatıra para kavanoz gibi çapı var

Şaka bir yana bunun ile aynı model de bir abisi var. Bunu onun kılıfa demonte etmeyi bile düşünüyorum daha ona başlamadım.
Yunus dokturdun yine bu tarz oldu boyle model gordukmu gozu kapali Yunus diycez artik sap sekli sana ozgu oldu artik cok guzel kil :2upif harika
Çok teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim sağ olun .
bir lirayı görünce istemsiz olarak "hadi canım!!" dedim
abi çok güzel olmuş. senin klasik profillerine göre sanırım namlu biraz daha dar ve uzun olmuş ve bu şekil daha bi hoşuma gitti benim
ellerine sağlık....
Çok teşekkür ederim Emin ustam sağ olasın beğendiğine çok sevindim yakında ağabeyi de gelecek bununla kombin yapmayı bile düşünüyorum.