Bıçak Sanatı - Forum

work today ... :)

michal r

• 145
  • Meslek: knifemaker
  • Yer: Czech republic
work today ... :)
« : 10 Mayıs 2014, 01:06:03 »

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: work today ... :)
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2014, 01:13:00 »
very good album  :2up

« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2014, 01:43:54 »
Valla Michal amca bu sefer öyle wonderfulla falan kurtulamazsın  ^-^ Resimleri atıp tüyüyorsun forumdan sonra biz de iç geçiriyoruz burda, ne güzel yapmış diye sen gel daha karpuz kesecez  :D gerçekten güzel albüm ancak oradaki boynuzmu yoksa boynuz ağacı falan mı arkadaş ben çözemedim  :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2014, 01:53:05 »
Valla Michal amca bu sefer öyle wonderfulla falan kurtulamazsın  ^-^ Resimleri atıp tüyüyorsun forumdan sonra biz de iç geçiriyoruz burda, ne güzel yapmış diye sen gel daha karpuz kesecez  :D gerçekten güzel albüm ancak oradaki boynuzmu yoksa boynuz ağacı falan mı arkadaş ben çözemedim  :)
Ben boynuz falan görmüyorum örs başında çelik döven ve bıçak yapan 2 kişi dışında birşey yok hatta çıkan bıçağın daha kabzası bile yapılmamış sen nerden gördün yanlış albüme bakmayasın.

Good work Michal.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 01:54:41 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2014, 02:02:15 »
Osman linke tıkladığında madde madde olanların hepsi ayrı bir link ayrı albümler. Mesela boynuzun olduğu albüm şu :
http://roknif.rajce.idnes.cz/Tradicni_lovecky_kovany_nuz_-zavazak/
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2014, 02:04:26 »
Osman linke tıkladığında madde madde olanların hepsi ayrı bir link ayrı albümler
ha şimdi çaktım mevzuyu michal sadece en üst link için açmış konuyu yani biz alttaki linkleri göreli uzun süre oldu.2011 -2012 yılına ait o linkler   :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2014, 02:07:11 »
Osman linke tıkladığında madde madde olanların hepsi ayrı bir link ayrı albümler
ha şimdi çaktım mevzuyu michal sadece en üst link için açmış konuyu yani biz alttaki linkleri göreli uzun süre oldu.2011 -2012 yılına ait o linkler   :D
Bu durumda benimki görgüsüzlük mü oluyor  :P  gece gece ben de fazla perdah atınca kafayı buldum anlaşılan  :D
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2014, 02:09:08 »
Bu durumda benimki görgüsüzlük mü oluyor  :P  gece gece ben de fazla perdah atınca kafayı buldum anlaşılan  :D
Ayran etkili perdah  ;)
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2014, 02:10:49 »
Ayran etkili perdah  ;)
;) yok benimki sek perdah :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®