abi sizin eserlerinizi hayranlıkla takip ediyorum..ellerinize sağlık inanılmaz güzel duruyor.nedir bendeki m 390 ve zeytin aşkı anlamadım

Teşekkür ederim

Aslında çeliğin M390 olmasıyla sebebiyle özel bir ilgim olmadı,genel anlayışım her iş için aynı

Bir tane D2 cocobolo,şimşir aynı model yapmıştım hala aklımın bir köşesindedir...
Eline sağlık abi hem çok güzel hemde kullanılan parçalar çok özel. 
Teşekkürler Osman

Güzel olmuş yahu, bir markalaması eksik. Zeytin zamanla biraz kararınca daha da güzel duracak eminim. Kabzanın namluya yakın kısmı az daha incelse olurmuş.
Teşekkür ederim

Zeytin zamanla daha koyu bir renk alıyor ama keşke böyle kalsa,çok güzel bir renk..
Aslında aynı tarz sonlamış bir iş,doğaçlama çalışıp bir kalıp plan doğrultusunda hareket etmeyince arada farklılıklar olabiliyor..
Tekrar yumuşak dokunuşlarla elden geçirdim, aslında kabza göbeğiyle namlu uç kısmıyla 2mm eğim var,ama bu kabza biraz kalındı 15mm kadar asıl fark ondan oldu,
Ama şimdi daha iyi eğim net belli oldu

konuşulacak bir şey bırakmamışsınız, elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş 
Teşekkür ederim

Eline sağlık abi hem çok güzel hemde kullanılan parçalar çok özel. 
+1 Osman Kurt tam da aklımdan geçeni söylemiş. Makine kusursuzluğunda işçilik te cabası...
Ama merak ettim, bu canavarların kılıfları nerede?
Teşekkürler

kılıf işi bana biraz uzak,o konuda Murat ustamızdan destek alıyoruz,yakın zamanda bir elbise diker..
Nedene bilirki m390 ve mükemmel bir isçilik elinize sağlık
Çok begendim
Teşekkür ederim

Çoookkkkkkk güzellll...
Teşekkürler Alper

Abovvvvv
diyorum, başka bir şey de diyesim gelmiyor. Bülent, "mükemmel" olmuş 
Teşekkür ederim Sefa abi

yapıcı ve eleştirici +- yorumların her zaman yaptığım işlere değer katmıştır..
Dinleyip örnek alınca doğru işler geliyor,at gözlüğü takıp ''en iyisini ben yaparım '' diyince öğrenme orda bitiyor..
Ellerine sağlık. Çok güzel malzemeler ile güzel bir bıçak çıkmış ortaya. Bende namluya doğru kabzanın biraz incelmesini isterdim açıkçası. Diğer bıçaklarının bitirişlerinide düşününce bu şekilde yapmanın bir sebebi vardır mutlaka.
Teşekkürler Salim

Aslında aynı tarz sonlamış bir iş ama doğaçlama çalışıp bir kalıp plan doğrultusunda hareket etmeyince arada farklılıklar oluyor..
Bu gün tekrar yumuşak dokunuşlarla elden geçirdim, aslında kabza göbeğiyle namlu uç kısmıyla 2mm eğim var,ama bu kabza biraz kalındı 15mm kadar asıl fark ondan oldu,
Ama şimdi daha iyi eğim net belli oldu..
On numara işçilik.

Teşekkürler,elden gelen bu kadar

Abi süper olmuşlar ellerine sağlık
Teşekkür ederim

Bülent bey şimdi siz böyle bir çelikte bu kadar yüksek kalitede işçilik çıkarınca şapka çıkarıp ellerinizi öpesim geldi yahu üstadım değişmeyen bir çizginiz bozulmayan bir tarzınız var helal olsun
. Bu işi o kadar basitmiş gibi gösteriyorsunuz ki bana bile deli cesareti geldi, şimdi ceyizlik diye sakladığım m390 ları çıkarıp bende başlıyacam
. Şaka bir yana elinize emeğinize ve tecrübenize sağlık üstadım.
Teşekkürler Yasin bey

Elden geldiği kadar malzeme niteliğine bakmadan sonlandırma yapıyorum,
ilk tecrübeler mutlak başka malzemeden olsun,d2 gibi her işte kullanılacak bir çelik var..
Elimize tekrar M390 gelir mi orası muamma,keşke olsada her işi bundan yapsak