ne diyebilirim ki ustam malzeme kallavi işçilik desen süper. sahibi iyi günler de kullansın
teşekkür ederim

ellerinize saglik harika olmus

Teşekkür ederim

Yüzey ve ağız 220 kum bant zımparada bitirildi,sıfır scandi ağız açıldı,elde perdah yok,
Pimler 6,35mm mozaik,Hakan Aksoy ustamızın eline sağlık muhteşem olmuşlar

Avrupalı ustalara bakıp duruyordum,ama hiç uzağa gitmeye gerek yok
Kuyruk borusu 7mm prinç..
Namlu 10,5 cm,
Tam boy 22,5 cm,
Kalınlık 4,2 mm,
Çelik M390,
Sertlik 61 hrc,
Kabza: Yılan ağacı üstüne söylenecek çok şey yok,
Ağacın sertliğine işlenme zorluğuna hayran oldun desem yeridir,sıkıntısız uzun yıllar hizmet verir,
Yaparken çok keyif aldım..
Çoklu fotoğraf yükleme sorunu devam ediyor 

Ustam cok guzel olmuş eline koluna Sağlık ayrıca Mozaik PİMler de çook hoş durmuş
..Müsadenle Face de resımleri paylaşıyorum ...HAKAN AKSOY
Teşekkür ederim Ustam,
seninde eline sağlık

Tam canavar olmuşlar ellerine sağlık
Teşekkürler Salim ustam

scandi versiyon da böyle oldu,ama güzel oldu..
Eline sağlık abi
Kabza sakla beni diyor namlu kullanmazsan hatrım kalır diyor.

Teşekkürler Osman

çok uğraştırdı ama sonuç ortada..
Harika olmuş.Eline sağlık Bülent Ustam.Mozaik pimler için de Hakan Ustayı tebrik ederim.Kabzaya çok güzel yakışmışlar.
Teşekkür ederim

Severek yapınca biten işin tadı başka oluyor,yaşasın scandi

Sonucu tahmin ediyordum ama bir kez daha tahminlerimin ötesinde bir işçilikle karşılaştım. Genel olarak bakıldığında hiç bir eksiği olmayan bıçaklar. Defalrca baktım, Bülent, umarım uzun süre bıçak yapmaya devam edersin ve biz de bu güzellikleri izlemeye devam ederiz. Ellerin kolların dert görmesin.
Teşekkür ederim Sefa abi,
Yazdıkların karşısında başka birşey yazamadım,anca bir kuru teşekkür..
Bir aksilik çıkmadığı sürece üretim devam

Bülentciğim ellerine sağlık. Her zamanki gibi çok üst düzey çalışmalar çıkartmışsın. Yurt dışı butik markalardan hiç bir eksiğin yok.
Mozaik pimlerden ben de istiyorum, ona göre hazırla kendini. 
Teşekkür ederim Serhan

pim meselesini yazdım bir kenara

Verilen zahmete şahit olduğum için söyleyecek söz bulamıyorum Bülent abi. Hem M390 ,hem de yılan ağacı kabza ! Tabiri yerideyse ikisi de baş belası malzemeler
İnsan bunu kullanmaya kıyamaz
..
Teşekkürler Mehmet ustam

Bilirsin benim işim hep zor işlerle,ama ortaya çıkan sonuç gerçekten çok tatmin edici oldu..
Sahibini kıskanmadım desem yalan olur. M390 ın hakkını vermişsiniz. Kabzaya denilecek bişey yok çok güzel.
Teşekkür ederim

Ellerinize sağlık.
Teşekkürler