Bıçak Sanatı - Forum

Anket

RESİMDEKİ DERİ CUZDANI YAPACAK USTAD İRTABATA GEÇİNİZ

3 (50%)
3 (50%)

Toplam Oy Verenler: 5

CEM

• *
  • 2
  • Meslek: KAMU
  • Yer: İSTANBUL/İZMİR
RESİMDEKİ DERİ CUZDANI YAPACAK USTAD İRTABATA GEÇİNİZ , SAYGILAR
TELEFON NUMARAM 05324776812 CEM

Ynt: RESİMDEKİ DERİ CUZDANI YAPACAK USTAD İRTABATA GEÇİNİZ
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2014, 23:57:26 »
Yukarıdaki oylama seçeneğini hangi mantığa dayandırarak eklediniz? doğrusu çok merak ettim.

ozan191

• 171
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2014, 01:20:26 »
Ben de aynı merak icerisindeyim

ozan191

• 171
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2014, 01:21:38 »
Murat Erkut ustamiz ile iletişime geçin deri ise konu

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2014, 22:34:33 »
Yukarıdaki oylama seçeneğini hangi mantığa dayandırarak eklediniz? doğrusu çok merak ettim.

Sefa ustam, moderetörler olarak kusuruma bakmazsanız bir öneride bulunmak istiyorum. Bence belli bir mesaja ulaşmadan tanışma bölümü hariç yeni üyeler konu açamamalı. Böyle sayısız örnekle karşılaşıyoruz. Vatandaş daha dakika bir gol bir girer girmez bazen  bir şeyler satmak bazen abuk subuk sorular için konu açıyorlar konu kirliliğine neden oluyorlar  O:-)

ozan191

• 171
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2014, 22:52:02 »

Sefa ustam, moderetörler olarak kusuruma bakmazsanız bir öneride bulunmak istiyorum. Bence belli bir mesaja ulaşmadan tanışma bölümü hariç yeni üyeler konu açamamalı. Böyle sayısız örnekle karşılaşıyoruz. Vatandaş daha dakika bir gol bir girer girmez bazen  bir şeyler satmak bazen abuk subuk sorular için konu açıyorlar konu kirliliğine neden oluyorlar  O:-)
Ustama hak verdim bu düşüncesinde.

« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2014, 00:01:10 »
Soytürk, önerin mutlaka iyi niyetli ve forumun daha iyi işleyebilmesi için yapılmıştır hiç kuşkum yok  ;) sağolasın. Forum kurallarını okumadan, buradaki genel yaklaşım ve işleyişi bilmeyen, genel anlamda buradaki süreçten haberi olmadan konu açan kimi yeni üyeler var haklısın. Bu arkadaşlardan bir kısmı deneyimsizlikten, bir kısmı "benim buradaki işlerle bir ilgim yok, sadece bu konuyu sormak için üye oldum" diyerek, bir kısmı da yaşının verdiği heyecanla bodoslama sürece dalma isteğiyle bu şekilde davranıyor. Forum, işleyiş olarak "yasaklama" mantığından her zaman uzak oldu. Şimdilik yönetimi oluşturan arkadaşlar, temel işleyiş mantığı olarak bu sistemi benimsedik ve bıçak kemiğe dayanmadıkça da bu mantığı sürdürüyoruz. Ancak kimi zaman olumsuz durumda ısrar eden arkadaşlarla da tüm forum olarak uzlaşmaz çelişkilerimiz oluyor ve o zaman gereğini yapıyoruz. Bu davranışların bir çoğu kötü niyetli bile olsa, aradaki bir iyi niyetli davranışı ıskalamamak adına belki de en iyisi bu  ;)

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2014, 00:26:19 »
Asıl mesajın konusunun dışına çıkıyoruz ama, eğer sadece merhaba kısmına yeni konu açıp diğerlerine cevap yazabilir ise

- Konu açamaz ise belli mesaj sayısını nasıl dolduracak ? Sadece merhaba yazarak mı, açılmış konulara birşeyler yazarak mı?
- Sadece açılmış konulara cevap yazacak ise, cevap yerine soru yazıp mesaj dizisini konu dışına çıkartır. (bu dizi de asıl konun dışına çıktı ama neyse)

Dile getirilen sıkıntılar ile ilgili aklıma iki değişiklik geliyor. 

- Üye olmadan soru sorulacak bir alt bölüm açılabilir, böylece katılımcı üye yüzdesi belli noktada tutulabilir.
- İkincisi de ne nasıl yapılır ve nereden bulunur kısımlarını daha sistematik hale getirmeli. Çoğu yeni üye döne döne bu tip sorular soruyor.  Gerçi en son bunu dile getirdiğimde elini tutan mı var otur kendin yaz tadında bir cevap almıştım ama yine söylemeden edemedim.

Selamlar
Ahmet
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

mesenkar

• **
  • 72
  • Meslek: elk tesisatcısı
  • Yer: kırsehir
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2014, 06:37:44 »
Ustad ben yaparim 5 yildir bu tip seylerle ugrasiyorum ozelden ayrintilari konusabiliriz