Bıçak Sanatı - Forum

kapı:)

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
kapı:)
« : 28 Nisan 2014, 21:14:31 »
çok alakasız bir konu gerçi bende farkındayım :) ama bu ara gercekten zevk alarak yaptıgımız bir çalışma bir müsterimizin  hiç kaynak kullanılmadan yapılmıs perçin ile bir ferforje kapının tadilatını istedi ve aynısından yapmamızı istedı yaklasık  1 haftalık çalışmanın  sonucu bugun bitirdik biraz ince eleyip sık dokuduk belki sizinde hoşunuza gider diye dusundugum bir çalışma daha sahibide görmedi ilk siz görün istedım
http://www.hizliresimyukle.com/image/5vJ
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 21:40:16 Gönderen: Emrah kent »

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: kapı:)
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2014, 21:27:10 »
Elinize sağlık resim gözükmüyordu.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2014, 21:46:43 »
Emrah çok güzel bu da bir sanat bence çok güzel ellerinize sağlık :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2014, 22:07:55 »
Eskiden demircilik yaptığım günler aklıma geldi. Ellerine sağlık  :2up

« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2014, 22:37:47 »
Emrah, çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Emrah kent

• 641
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2014, 23:17:31 »
tesşekkur  ederim umarım müsteride begenır bu calısmayı :) beğenmenize ayrıca çok sevındım  tekrar teşşurler  yaptıgım işi cok sevıyorum kendı işim gibi ozverili sekılde üzerinde calısıyorum  ama insanların bakış  bazen farklı oluyor bakalım sonuc ne olucak boyasını bız yapmayacaz bu sefer kumlayama  gıdecek onsan sonra musterı kendı boyacak boyanındaca resmını cekecegım acıkcası bızım ıs boyanmadıgı surece  bır seye benzemıyor neden bende halen çözemedim :) ayrıca  komple dolu demir ve elle yapılmadır

« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2014, 23:33:17 »
Mat siyh ve üzerine patina yapılırsa güzel duracaktır. Aynı sistemle her türlü patinayı bir alay kapıya yapmışlığım var ama önerim; en çok bakır oksit tonu yakışıyor

Emrah kent

• 641
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2014, 00:23:48 »
hocam aynen dedıgınız sekılde uygulama yapıyoruz bizde daha dogrusu arkdas boyuyor oda  sızın onermıs oldugunuz sistemi uyguluyor sonuç mükemmel (  ANLAYANA :)  )  tabi