Bıçak Sanatı - Forum

İzmirli arkadaşlar buluşalım mı?

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
İzmirli arkadaşlar buluşalım mı?
« : 05 Nisan 2014, 00:10:30 »
Evet arkadaşlar konuyu ben açmış olayım. İzmir'li veya İzmir yakınlarındaki arkadaşlar olarak bir buluşma ayarlayalım mı? Yeri ve zamana karar verir en azından kısa da olsa yüz yüze tanışmış oluruz.

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
Ynt: İzmirli arkadaşlar buluşalım mı?
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2014, 08:55:32 »
Bir İzmirli olarak İstanbulda yaşamaktan çok sıkıldım keske orada olsam, rahat rahat görüşülürdü.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2014, 08:58:32 »
Neden olmasın Salim hocam çok güzel olur. Hepimize uygun yer ve zamanı belirledikten sonra süper  olur. :2up

osmann.

• 144
  • Meslek: personal trainer
  • Yer: Izmir / Alsancak
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2014, 09:35:48 »
Bencede iyi olur..yer önerim: alsancak :) tabi çoğunluğa uyarim yine..

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2014, 13:06:38 »
Bence çok şehir merkezinde olmasın. Rahatlıkla oturup bıçak konuşabileceğimiz yer olsun :) Benim önerilerim Buca gölet (Çok güzel yerler var semaver eşliğinde sohbet edebiliriz.), İnciraltı sahil, Bornova park gibi yerler olabilir. Tabi yer mekan olarak tüm önerilere açığım. Olmadı bir yerde buluşur arabası olanlar ile bir yere de gidebiliriz (Bende araba var).

« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2014, 15:55:28 »
Deme öyle Salim abi canımız çekti gurbet ellerde ama  ^-^ İnşallah sınavlardan sonra gelebilirsem denk gelirsek orda olmak isterim seve seve :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2014, 18:57:28 »
Ha deyince olmaz zaten. Önce tarih belirleyelim sonra yeri belirleriz. Senin sınavlar ne zaman bitiyor?

merlict

• *
  • 28
  • Meslek: Yönetici, tekniker
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2014, 22:19:19 »
Aranıza gelen son adam ve en aceminiz olarak katılmak isterim bu buluşmaya. İnciraltının bana yakınlığı cezbetti ama diğer yerler içinde uyum sağlarım.İş durumum sebebiyle başka forumlarda ve hobilerde katılamadığım İzmir buluşmalarının sonrasında, anlatıldıkça hep iç geçirmişimdir.O sebeple imkanları zorlamayı, sizlerle konuşurken bişeyler öğrenip dost kazanmayı çok isterim.Araç konusunda bende destek olabilirim.Öncelikle katılmak isteyen kişilerin burda toplanması, ortalama kişi sayısı çıktıktan sonra tarih ve yer ayarlaması yapılması taraftarıyım.(diğerlerinden tecrübe işte :) )

Ayrıca organize işleri için konuya hakim bir arkadaşın liderlik etmesi, yönlendirmesi fena olmaz hani.
Mehmet
A Rh+

« Yanıtla #8 : 05 Nisan 2014, 22:28:45 »
Abi benim sınavlar 21 inde bitiyor 23 gibi aydında olurum ondan birkaç gün ötesine gelebilirsem anca gelirim diye düşünüyorum ama bana göre ayarlama olmasın tabi, kesin gelebilirim desem de olmaz abim şartlar el verdiğince izmire gelmeye çalışıcam
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2014, 22:47:37 »
Bugün Sahilevleri'ndeydim. İnciraltı'na göre çok daha sakin ve çok daha güzel. Sahilde veya bir kafede oturabiliriz. Alternatif olsun. Ben Buca'da oturuyorum ve kararlaştıracağımız güzergahta olan arkadaş olursa bir yerde buluşarak 4 arkadaş benimle gelebilir. Başka alternatifler varsa veya çoğunluk tercihi ne olursa ben uyarım.  Tarih konusunda da yorumları bekliyorum.
Herkes nerede oturduğunu da yazarsa iyi olur bence.

merlict

• *
  • 28
  • Meslek: Yönetici, tekniker
« Yanıtla #10 : 05 Nisan 2014, 22:56:21 »
Ben Göztepe/Güzelyalı tarafındayım ama daha önce dediğim gibi çoğunluğa uyarım.Salim bey dediğiniz gibi Sahilevleri hem deniz kenarı hem sakindir, alternatif olabilir.Tarih için ise ben nisan ayı içinde uygun olmam zor ama bana göre tarih belirlemeyin sakın, başkalarına engel olmayayım.
Mehmet
A Rh+

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #11 : 07 Nisan 2014, 22:05:36 »
Evet arkadaşlar bu konuyu unutmayalım.

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2014, 22:14:35 »
ben manisadayım. ama şirinyer en hoşlarda teyzem var. gitmişken onuda göreyim derim. o yüzden şirinyerden katılabilirim. tarih sıkıntım şuanlık yok. yer konusuna gelince ona ben karışmam. ama kalabalık yer olursa cicilerimiz biraz sıkıntı oluşturabilir.

saygı ile...
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #13 : 07 Nisan 2014, 23:15:31 »
Şirinyerden sizi alabilirim. Ben mecburen araba ile geleceğim. Fazla araba ile gitmeye gerek yok.

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2014, 00:07:10 »
Ben çiçeği burnunda bir İzmirli olarak çok sevinirim. Hafta içleri 18:00 den sonra, Cumartesi günleri öğleden sonra, ya da Pazar günleri tüm gün uygunum. Şu an İstanbul' dayım, yarın dönüyorum.
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
« Yanıtla #15 : 08 Nisan 2014, 00:19:25 »
sevinirim salim hocam.
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #16 : 08 Nisan 2014, 11:21:30 »
Ben çiçeği burnunda bir İzmirli olarak çok sevinirim. Hafta içleri 18:00 den sonra, Cumartesi günleri öğleden sonra, ya da Pazar günleri tüm gün uygunum. Şu an İstanbul' dayım, yarın dönüyorum.

Güzel :) Cumartesi öğleden sonra veya en güzeli pazar yapalım bence. Gelmek isteyen arkadaşlar yine nerede oturduklarını yazsınlar ve bir an önce tarihi belirleyelim. Örneğin 4 mayıs uygun mudur?

eypcan35

• *
  • 22
  • Meslek: Elektrik Elektronik Mühendisi adayı
« Yanıtla #17 : 08 Nisan 2014, 18:01:50 »
Tabiki neden olmasın.Hafta sonudauygun olabilir benimde vizelerim genellikle cumartesi oluyor pazar olursa yada cumartesi olarak belirlenirse müsait olursam ordayım.Sahilevleri gerçekten de güzel olur zaten mekan fark etmez :D Zaten bende Buca'da oturuyorum her yere otobüs tren var ;)
Eyüpcan PÜRÇEKLİOĞLU  / İZMİR

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
« Yanıtla #18 : 08 Nisan 2014, 19:46:57 »
Ben Güzelbahçe' deyim.
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #19 : 08 Nisan 2014, 19:52:13 »
Tabiki neden olmasın.Hafta sonudauygun olabilir benimde vizelerim genellikle cumartesi oluyor pazar olursa yada cumartesi olarak belirlenirse müsait olursam ordayım.Sahilevleri gerçekten de güzel olur zaten mekan fark etmez :D Zaten bende Buca'da oturuyorum her yere otobüs tren var ;)

Tamam öyleyse sende bizle gelirsin. Arabada 2 kişiye daha yer var. Önceden haberleşir bir yerde buluşuruz.