Bende arıyorum 2 mm kalınlıkta d2, 3 mm var ama 2 mm yok.Şeytan diyor, "ver tornacıya 2 mm yapsın!"
Aslında buldum o siteyi. Ama ölçüler karma karışık yazılmış, hiç bir şey anlamadım.
Arkadaşlar, 1,5 ya da 2 mm kalınlığında D2 arıyorum. Teminine yardımcı olabilecek kimse varmı?Şimdiden teşekkürler.
d-2 mutfak kulanımında güzel esasen ama lekelenme sorunu oluşmakta onun yerine 2080 diyecem ama oda aynı bence mutfak kulanımı için 4112 veya n695 secimi daha mantıklı olur
Alıntı yapılan: Ertarda - 24 Mart 2014, 22:00:31Arkadaşlar, 1,5 ya da 2 mm kalınlığında D2 arıyorum. Teminine yardımcı olabilecek kimse varmı?Şimdiden teşekkürler.Miktar ne abi? Bende fazla büyük olmayan ve ince bir d2 var. Kalınlığına bir ara bakarım. Sana da az lazımsa keser gönderirim.
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 24 Ekim 2014, 09:13:13d-2 mutfak kulanımında güzel esasen ama lekelenme sorunu oluşmakta onun yerine 2080 diyecem ama oda aynı bence mutfak kulanımı için 4112 veya n695 secimi daha mantıklı olurÖzgür ustam mutfak bıçakları için kaliteli ve ince bi malzeme alımı yapsak.
Karbon çeliğinden şef bıçakları veya japon bıçakları varken, D2'den pekala mutfak bıçağı olur bence.Olmadı, kesici uç hariç plasma seramik kaplama uygularsın, yine olur gibime geliyor.