Bıçak Sanatı - Forum

M 390 MICROCLEAN Böhler Çelik Tedariği

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
Ynt: M 390 MICROCLEAN Böhler Çelik Tedariği
« Yanıtla #160 : 12 Nisan 2014, 21:54:22 »
               Teşekkür ederim allah razı olsun.2004 de anneler günü sabahı henüz 2 yaşındayken cep telefonunun bataryası patladı. Sol gözü kör oldu. Şimdi sadece estetik olarak düzeltecekler .
               Sizede çok geçmiş olsun Gökhan ustam .Malesef trafikte motorları araçtan saymıyorlar.

Size de çok geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin çok şükür bende kalıcı bir hasar yok. Sizinkine ise çok üzüldüm
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #161 : 12 Nisan 2014, 22:05:59 »
Tüm arkadaşlara teşekkür allah kimsenin başına kazadır ameliyattır vermez inşallah. motora binmek severek ve keyif alarak yaptığım hobilerden birisi şuan için satmayı ve bu işi bırakmayı düşünmüyorum ama gözüm çok korktu ogünden beri motora binemedim ve motorumu her gördüğümde bacaklarım titriyor. Motorun üstünde motorsuz olarak uzun süre sürüklendim bayağı yerim parçalanmış. şu gün oldu daha akşam yatamıyorum, evet dediğiniz gibi motoru adam yerine koyan yok çok dikkatli bir sürücü olmama kasksız bir gün binmeme me ragmen oldu. Akşam haberlere çıkarım diye bekledim ama daha tv ye çıkamadık.
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #162 : 12 Nisan 2014, 22:27:11 »
Arif Abi ve Gökhan hocam çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Kaza deyince canım çok sıkılıyor, geçen pazartesi bir arkadaşım iki parmağının ilk boğumlarını kaybetti.  :'(  :'(
Moral sıfır çalışmak gelmiyor içimden...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
  • Meslek: Tasarım prodüksiyon
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #163 : 12 Nisan 2014, 22:43:26 »
               Teşekkür ederim allah razı olsun.2004 de anneler günü sabahı henüz 2 yaşındayken cep telefonunun bataryası patladı. Sol gözü kör oldu. Şimdi sadece estetik olarak düzeltecekler .
               Sizede çok geçmiş olsun Gökhan ustam .Malesef trafikte motorları araçtan saymıyorlar.
Arif bey umarım olabileceği en iyi durumu yaşatırsınız kızınıza, sabırlar diliyorum.
Doğa, O ile paylaşabildiğin kadar senindir.

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
  • Meslek: Tasarım prodüksiyon
« Yanıtla #164 : 12 Nisan 2014, 22:47:11 »
Tüm arkadaşlara teşekkür allah kimsenin başına kazadır ameliyattır vermez inşallah. motora binmek severek ve keyif alarak yaptığım hobilerden birisi şuan için satmayı ve bu işi bırakmayı düşünmüyorum ama gözüm çok korktu ogünden beri motora binemedim ve motorumu her gördüğümde bacaklarım titriyor. Motorun üstünde motorsuz olarak uzun süre sürüklendim bayağı yerim parçalanmış. şu gün oldu daha akşam yatamıyorum, evet dediğiniz gibi motoru adam yerine koyan yok çok dikkatli bir sürücü olmama kasksız bir gün binmeme me ragmen oldu. Akşam haberlere çıkarım diye bekledim ama daha tv ye çıkamadık.
Gökhan üstadım geçmiş olsun, bir motor kullanıcısı olarak durumunuzu çok iyi anlıyorum; umarım en kısa sürede sağlığınız da motor sürüşüne bakışınız da düzelir.
Doğa, O ile paylaşabildiğin kadar senindir.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #165 : 12 Nisan 2014, 22:55:34 »
Gelmiş geçmiş olsun kardeşim. Motor veya araba fark etmez maalesef insanların birbirlerine saygısı kalmamış. Trafikte gördüğüm en büyük sorun bu.

AliAydın

• 324
  • Meslek: memur
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #166 : 12 Nisan 2014, 23:52:18 »
Gökhan hocam çok geçmiş olsun

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
« Yanıtla #167 : 13 Nisan 2014, 00:11:42 »
Hocam geçmiş olsun. bende bir motor kullanıcısıyım ve ehliyet alacakları ilk önce motor kullanmasını öğretmek gerektiğini düşünüyorum >:( ki yarın birgün direksiyona geçtiklerinde motorcunun durumunu en azından bir nebze anlasınlar.şu da bir gerçek motora binerken lütfen gerekli ekipmanlarımızı kullanalım.konu dağıldı,, çok dertliyim heralde saygılar...

ASK

• 988
  • alicevik 1984
« Yanıtla #168 : 13 Nisan 2014, 09:35:50 »
arif ve Gökhan abi büyük geçmiş olsun
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

mustafa çınar

• 509
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #169 : 13 Nisan 2014, 09:52:21 »

hocam geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

mustafa çınar

• 509
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #170 : 13 Nisan 2014, 09:54:13 »

hocam çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşirsiniz inşallah.

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #171 : 14 Nisan 2014, 12:41:06 »
tüm arkadaşlara teşekkürler, düşünmeniz yeterli.
yarın itibari ile para yatırmayan arkadaşlar paralarını yatırsınlar 20 nisanda bu işi sonlandıralım.
gücü olanlar tamamına yatırsın olmayanlar en az %30 unu yatırsınlar.

magari

• 375
  • Serkan 1973
  • Meslek: Textil
« Yanıtla #172 : 14 Nisan 2014, 13:05:49 »
Geçmiş olsun, büyük tehlike atlatmışsınız

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #173 : 14 Nisan 2014, 14:24:54 »
Arif geçmiş olsun  :(  ufaklığa Allah.cc şifa diliyorum.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #174 : 14 Nisan 2014, 15:35:43 »
Gökhan hocam ve Arif abi geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.  :(

AliAydın

• 324
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #175 : 17 Nisan 2014, 11:21:57 »
Hocam nedir son gelişmeler ? Ne zaman kavuşuruz güzellere :)

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #176 : 17 Nisan 2014, 11:49:47 »
büyük alım yapan arkadaşların para göndermesini bekliyoruz küçük alan arkadaşlar paralarını gönderdi-gönderiyor 20 nisana kadar süre verdik o gün parayı firmaya gönderip siparişi oluşturacaz.

magari

• 375
  • Serkan 1973
  • Meslek: Textil
« Yanıtla #177 : 17 Nisan 2014, 13:33:12 »
Hocam 7 boy için kaç tl göndermem gerekiyiyor bugün için

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #178 : 17 Nisan 2014, 16:37:41 »
Gökhan kardeşim çok geçmiş olsun

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
« Yanıtla #179 : 17 Nisan 2014, 20:47:14 »
ustam çok geçmiş olsun umarım boyle tahlihsiz kazalar bir daha yaşamazsınız tekrardan geçmiş olsun diliyorum