Değerli ustalarım, arkadaşlarım, sevgili üyelerimiz, yoldaşlarım

Atölye malzemeleri konusunda aldığım fikir yardımlarından sonra, sıra çelik yardımı almaya geldi. Moderatörümüzle görüştükten sonra bu konuyu, kendisininde yönlendirmesiyle açıyorum. Sorunum şu ki, bende çelik yok.

Kısa zaman önce verilen siparişe elimde olmayan sebeplerden ötürü katılamadım ve kaba tabirle afedersiniz patladık.

Şimdi keşke diyorum ama çok geç. Kısmet sonraki siparişe artık, yani inşallah. Forumda tedarik edebileceğim arkadaşlarımız varsa memnun olurum, satın alabilirim. Hatta 3-4 parça alabilirim anlaşırsak. Eğer forumda yok ise, bunu toptan 2*2 metrelik bloklar halinde değil de, 50 cm boy 5-8 cm en 3 mm kalınlık gibi ölçülerde alabileceğim yerler var mı bildiğiniz? İnternette baktığım yerler ton hesabı gibi yöntemlerle satıyorlar, ben onu alsam (ki alamam da hani aldık diyelim) 7 sülaleme yetecek bıçak çıkar, hatta bıçağı geçtim çelik işine girerim, şirketimi kurarım ufaktan. Neyse girdik bir yola çıkamıyoruz artık, takıntı olmaya da başladı, ufaktan malzemeleri topluyorum ama bulabilirsem çeliğide alayım kenarda beklesin. Toplanınca hemen başlarım.
Umarım yardımcı olabilecek arkadaşlarımız vardır. İzmir veya Manisa olursa gelip elden de alabilirim. Diğer yerler de ödeme-kargo usulü olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize...