Bakın nereye getirdiniz.
İnsanlığınızdan utanınız. 15 yaşında bir çocuğun katlinin yasını, acısını paylaştım kendimce, ne siyasi bir yorum yaptım ne birşey.
Esma'ya, Seraba, Berkin'e, Ali İsmail'e, Burakcan'a, Hrant'a, Alexis'e, Medeni'ye eşit derecede üzülemeyen, birisini terörist, diğerini gavur, diğerini bizden, diğerini masum, diğerini alevi, diğerini ecnebi, diğerini din kardeşim vs. diyerek ayrı şekilde duygulanan, hatta hiç duygulanmayıp adam yerine koymayan, insandan saymayan zihniyete acıyorum.
Ölen bir insandır, kim olursa olsun, katili bulunmalı ve hesabı verilmelidir, bir insanın ölümüne göz yummak tüm insanlığın ölümüne göz yummaktır. Tüm dinlerin ölüme ve öldürmeye yaklaşımı da budur.
Bana vitrin cam edebiyatı yapmayın. Resmen kabak tadı verdi, gencecik canlarla kamu malını karşılaştırma huyu tarihte bir ilk olsa gerek, ve ahlaken gerçekten çok ayıp. Utanın, yazıklar olsun....
Bakın hala siyasi ve ideolojik hiçbirşey söylemedeim. Sadece insani etik boyutundan yaklaşıyorum. 9 ay boyunca can çekişmiş 14 yaşında bir çocuğun acısını hissedemiyorsanız insanlığınızdan utanın diyorum, başka bişey de dememeye kararlıyım.
Bir süre giremeyeceğim internete. Eğer abartılı siyasi bir polemiğe filan dönüşecekse, zavallı yaratıklar gibi bir çocuğun acısını ulusça paylaşamıyacaksak bari silin konuyu gitsin. Çok ama çok üzgünüm.... Kahretsin....