Bıçak Sanatı - Forum

dağcı 6-7

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
dağcı 6-7
« : 01 Mart 2014, 19:20:06 »
sıktığımın farkındayım ama şuan için son Dağcılar... :)
















Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

AliAydın

  • ***
  • 324
  • Meslek: memur
  • Yer: Eskişehir
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2014, 19:38:47 »
Ustam eline sağlık, her zamanki gibi çok şık olmuş, ilk bıçaktaki kabza malzemesi nedir acaba?

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2014, 19:52:07 »
ilk bıçak venge ağacı yakıp tel fırça ile temizledim...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2014, 20:20:33 »
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar. vengede yaptığınıza bayıldım.

ecorotti

  • ***
  • 2744
  • Deniz - Yaş 38
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2014, 21:07:10 »
Ustam ağaç yakmanın incelikleri nelerdir? Nasıl yapılır merak etmekteyim.
Okinawian

Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2014, 21:52:37 »
Ustam bu bıçaklar adamı dağa kaldırır cidden :) Şaka bir yana elleriniz dert görmesin Sinan Ustam harika çalışmalar, saygılarımla.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

legolas

  • ***
  • 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2014, 15:21:26 »
ustacım ellerine kollarına sağlık çok güzel olmuşlar, hiç de sıkılmadık niye sıkılalım.  :2up :2up :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

Serkan KILCI

  • mgWayncUF
  • ***
  • 246
    • join adult dating now
  • Meslek: egitim
  • Yer: Aksaray
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2014, 21:41:18 »
Hocam böyle eserlere baktıkça içimiz açılıyor ne sıkılması, elleriniz dert görmesin.

RSM57

  • ***
  • 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2014, 08:38:12 »
Sinan ustam her yaptığın bıçak öncekinden daha farklı tebrikler

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2014, 09:51:25 »
beğendiğiniz için teşekkür ederim,sıkılmadıysanız arada bu tarzda bıçaklarımız olacak inşallah...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Mustafa Özdemir

  • ***
  • 311
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Antalya
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2014, 10:52:51 »
Sıkılmak ne demek Sinan abi tabiri caizse zevk alıyoruz senin imalatlarından tabi bu benim düşüncem :)

Mehmet GENÇ

  • ***
  • 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2014, 23:21:04 »
Eline sağlık çok güzel
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

Mızrak

  • ***
  • 214
  • Çetin KAYALIK
  • Meslek: Ziraat Mühendisi
  • Yer: Niksar Tokat
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #12 : 05 Mart 2014, 09:28:01 »
Değişik bir tarzınız var güzel bıçaklar yapıyorsunuz. Güzel çalışmalarınızı merakla bekliyoruz. Elinize emeğinize sağlık.

tufan

  • ***
  • 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2014, 15:39:53 »
Sinan ustam sen bunu hep yapıyorsun ,hislerimizi anlatacak kelime bulmakta zorlanıyoruz. 8)  :2up O:-) :'( :-X
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

birkan

  • ***
  • 123
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: istanbul
Ynt: dağcı 6-7
« Yanıtla #14 : 07 Mart 2014, 18:48:51 »
hocam elinize saglik harikalar cidden .formlari cok guzel , tabii iscilikde oyle .celik olarak ne kullandiniz acaba ?