harika olmuş ustam ellerine sağlık
Teşekkür ederim
Farklı çalışma olmuş.Güzel görünüyor,ellerinize sağlık.
Çok sağolun
Mükemmel olmuş ellerine sağlık

Teşekkürler
Çok güzel olmuş. Değişik bir kabza uygulamasını da sayenizde görmüş olduk
Teşekkür ederim. Küçükte olsa katkımız olduysa ne mutlu.
Jay Fisher Usta kıskanır valla görmesin. Çok güzel ellerinize sağlık devamının gelmisini dört gözle bekliyorum. Bu arada dilimlenmiş, kabze yapımına hazır dogal taşlar mevcut muhakkak haberiniz vardır hatta 2 parça akiki geçenlerde uygun fiyatta almıştım.
Jay fisher bu işi gerçekten iyi yapıyor. Eh bizde onun sitesinden yararlandık biraz. Dilimlenmiş taşlar var gerçekten bende Eskişehirde bir arkadaştan almıştım. Ama ben kayadan kesmeyi tercih ediyorum. Taşlar değişik sürprizler yapıyor.
Vedat, çok etkileyici olmuş. Fotoğraflardan anlaşılan o ki devamında daha da fena şeyler göreceğiz. Çok yaratıcı bir düşünce ve uygulama, ellerin dert görmesin
( taşı keserken ne kullanıyorsun?)
Çok sağolun Sefa Hocam. Tabiiki devamı gelecek bu acemilik dönemi. Taşları tanıdıkça daha iyilerini yapmaya çalışacam. Nasıl kestiğime gelince.
Ecnebilerin Slab Saw ve Trim Saw dedikleri makinalardan esinlenerek kendime sadece taş kesmek için testere yaptım. 300 mm lik çap 1,2 mm kalınlıkta bir bıçakla çalışıyor. Bu bıçaklardan burda yok maalesef bir firma Kore den getirtti. Elmas sinterlenmiş. Buradaki elmas bıçaklar maalesef iş görmüyor. Bir kere Amatist kestim ikincisinde bıçağı attım. (Amatistin sertliği 8 in üzerinde) Bu arada hassas dilimleme için makinada 2 boyutta kayan kızakta bulunuyor. Bir ara resimlerini çeker koyarım.