Bıçak Sanatı - Forum

Propan brülör..

tarpoon

• 4739
Ynt: Propan brülör..
« Yanıtla #60 : 14 Aralık 2011, 23:04:56 »
valla ben beklıyebılırmıyım bılmem :-\ yazıhane yapalım dedık. yok oydu yok buydu derken bır tane bıçak yapmadım buda bıtsın daha başka hıç bırseye elımı sürmıcem.  yarın bızım elektırık malzemelerını aldığımız yere soracağım .
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #61 : 15 Aralık 2011, 14:36:43 »
nıhayet mutlu son  :2up :2up   tanıdık bır ustamızı çağırdık oda emko,yu arayarak  cihazı resetleyıp gereklı olan değerlerı gırdı . emko çalışanı gayet ılgılıydı "İsa bey" yapılması gerekenlerı pıd başında bıze anlatıp yaptırdı, kendısıne teşekkür ederim.

hersey tıkır tıkır işliyor :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #62 : 15 Aralık 2011, 15:55:05 »
nıhayet mutlu son  :2up :2up   tanıdık bır ustamızı çağırdık oda emko,yu arayarak  cihazı resetleyıp gereklı olan değerlerı gırdı . emko çalışanı gayet ılgılıydı "İsa bey" yapılması gerekenlerı pıd başında bıze anlatıp yaptırdı, kendısıne teşekkür ederim.

desene nasip olursa hamon 4mm w-1 levham geldi bakalım hayırlısı ile birşeyler yaparız
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #63 : 15 Aralık 2011, 16:14:27 »
Sorunun çözülmüş olmasına sevindim.
You lie, we die.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #64 : 16 Aralık 2011, 01:26:37 »

desene nasip olursa hamon 4mm w-1 levham geldi bakalım hayırlısı ile birşeyler yaparız

net olarak ısıyı görüyorum artık ne ıstersen getır ;)  bır tarafı yapıyorum başka bır yer çıkıyor  ,şimdide tüp bıttı  :'( 

Sorunun çözülmüş olmasına sevindim.

teşekkür ederim  ^-^

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #65 : 16 Aralık 2011, 09:26:50 »
Türk cehennemi diyorsun yani.  B.k var kap yok, kap var b.k yok.  :D
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #66 : 16 Aralık 2011, 11:17:33 »
yahu 1095 dein bulduk w-1 dekik bulduk sende tüpü bul şimdi artık ne yapayım bilmiyomki benim araca tüp sığsa tüpümle gelirim ama bendede piknik tüpü var
 :D
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #67 : 16 Aralık 2011, 12:58:58 »
Türk cehennemi diyorsun yani.  B.k var kap yok, kap var b.k yok.  :D

aynen öyle Eylem usta  ;D

yahu 1095 dein bulduk w-1 dekik bulduk sende tüpü bul şimdi artık ne yapayım bilmiyomki benim araca tüp sığsa tüpümle gelirim ama bendede piknik tüpü var
 :D

verdim siparişi ;)