Güzel bir konuya dikkat çekmiş Gökhan usta. Sahi bu tür kademeli delikleri nasıl yapıcaz?Benim de aklıma takılan bir olay bu.Zamanı gelmediği için sormamıştım(Taner Salar'dan aldığımız pimleri bazı birleştirme işlemlerin de kullanacak olursak)Acaba ahşap için olan matkap uçları böyle işler için mi
Uç ziyan etmekten korkmazsanız bir video paylaşmıştım kademeli uç yapımıyla alakalı oradaki yöntemler kullanılabilir.
Nerede paylaştın, ne zaman paylaştın, ben görmedim
Alıntı yapılan: İlkay Kadir Karaca - 14 Ekim 2015, 18:59:21Bunun kesici olduğundan emin miyiz? Şöyle birşey olabilir.
Bunun kesici olduğundan emin miyiz?
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 14 Ekim 2015, 19:13:28Alıntı yapılan: İlkay Kadir Karaca - 14 Ekim 2015, 18:59:21Bunun kesici olduğundan emin miyiz? Şöyle birşey olabilir.Resimdeki uc pantograf kesme cakisi tek agizdan kesme islemi gerceklestirir.kesme islemi icin yüksek devir ihtiyaci olacaktir.Kademeli imbus frezeleri lazim olan hizmeti fazlasiyla görecektir sorun uygun capli vida ihtiyaci olacaktir..
bilmiyorum daha önce başka bir başlıkta bu konu tartışıldımı, forumda çok aradım bulamadım. adınıda tam olarak bilemiyorum yabancı bir forumda gördüm çok hoşuma gitti bu malzemenin tam adı nedir nereden bulup tedarik edebilirim arkadaşlar. resimlerini yükledim aranızda tanıyanınız varmıdır acaba.