Bıçak Sanatı - Forum

Geyik Boynuzu Tedariği Hakkında

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
  • Meslek: E- Ticaret
  • Yer: İSTANBUL
Geyik Boynuzu Tedariği Hakkında
« : 28 Ocak 2014, 17:21:21 »
Merhaba geyik boynuzu ya da hayvan postu gibi ürünlerin tedariği hakkında bilgi almak istiyorum çok araştırmama rağmen bir türlü bulamadım bulduğum boynuzlar da astronomik fiyatlar istenmekte Ebay de görüyorum bu ürünleri fakat Ülkemize girişinde gümrükte sorun olur mu bunu bilen kimse yok çok araştırmama rağmen bir sonuç elde edemedim  :(  . Forumda ki ustalarım geyik boynuzunu nereden tedarik ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada parça geyik boynuzundan daha çok bütün halinde kesilmemiş olması daha çok işime yarayacaktır. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim Ustalarıma ve herkese selamlar.
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderin değişeceği noktadır. (Hz.Mevlana)

tarpoon

• 4739
Ynt: Geyik Boynuzu Tedariği Hakkında
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2014, 19:08:40 »
ebay amazon gıbı sıtelerden alışverişlerde sıkıntı çıkması olası.  bazen forumumuzda satılık olarak bulunabılınıyor. yada bulan arkadaşlarımız burada bılgılerını yayınlıyarak  arkadaşlarımızı haberdar edıyorlar.

neti sıkça kolaçan etmekte fayda var  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2014, 20:44:54 »
Boynuzu bilmiyorum ama koyun postunun renkli kısa ve uzun tüylü olarak deri sanayiden temin ediyoruz.
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2014, 21:50:10 »
Boynuz ve diş tarzı ürünlerin gümrükleri sıkıntılı izne tabidir...

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2014, 11:48:30 »
ebay amazon gıbı sıtelerden alışverişlerde sıkıntı çıkması olası.  bazen forumumuzda satılık olarak bulunabılınıyor. yada bulan arkadaşlarımız burada bılgılerını yayınlıyarak  arkadaşlarımızı haberdar edıyorlar.

neti sıkça kolaçan etmekte fayda var  ;)

Teşekkür ederim ilgi için valla iş yoğunluğundan nefes alamıyorum eve geldiğimde düşüp kalıyorum umarım denk gelirde yakalarım. İki çift boynuza ihtiyacım var hatta daha çok bile olabilir :)
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderin değişeceği noktadır. (Hz.Mevlana)

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2014, 11:53:41 »
Boynuzu bilmiyorum ama koyun postunun renkli kısa ve uzun tüylü olarak deri sanayiden temin ediyoruz.

Teşekkürler cevap için aslında post için daha çok geyik kurt vs. gibi bu tarz hayvanların postları daha çok ilgimi çekmekte bunları bulamazsam mecbur koyun,keçi postu ya da dana postuda olabilir. Resimleri var mıdır elinizde ya da görebileceğim bir web sitesi var mıdır fiyatları hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim tekrar teşekkür ederim.

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2014, 11:57:33 »
Boynuz ve diş tarzı ürünlerin gümrükleri sıkıntılı izne tabidir...

Teşekkürler ben de bu şekilde tahmin ediyordum bunları kontrol edebileceğim bir web sitesi var mı mevzuatla ilgili olarak yani. Ya da nereden izin almak gerekmektedir yukarıda da dediğim gibi gerçekten çok araştırdım ama maalesef hiç bir bilgi bulamadım. ebay de çok ucuza var bu ürünler burada ki fiyatları ile karşılaştırınca gerçekten çok ucuz.

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
« Yanıtla #7 : 29 Ocak 2014, 21:18:24 »

Teşekkürler cevap için aslında post için daha çok geyik kurt vs. gibi bu tarz hayvanların postları daha çok ilgimi çekmekte bunları bulamazsam mecbur koyun,keçi postu ya da dana postuda olabilir. Resimleri var mıdır elinizde ya da görebileceğim bir web sitesi var mıdır fiyatları hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim tekrar teşekkür ederim.
Ben en son 200 tl ye almıştım birkaç renk seçeneğide var.fabrikasından alıyorum siteleri varmı bilmiyorum .kurt avı yasak postunu bulamazsın geyikte çok zor bulursun
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

merter

• 374
  • Meslek: elk teknikeri
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2014, 02:04:41 »
Nordellknives ta var geyik boynuzu ben almadım ama bu siteden alışveriş yapanlar var forumda.bi kać gün sonra geyik boynuzu almayı düşünüyorum bu siteden sonuçlarını paylaşırım alınca.öyle kocaman yekpare boyniz değil 12-13 cmlik parçalar halinde.

damascus

• 1467
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2014, 09:10:30 »
Bir kaç güne kadar toplu bi yerden gelicek Ozaman paylasirim isteyen olursa...4 çift kadar gelecek...

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2014, 09:58:37 »

Ben en son 200 tl ye almıştım birkaç renk seçeneğide var.fabrikasından alıyorum siteleri varmı bilmiyorum .kurt avı yasak postunu bulamazsın geyikte çok zor bulursun

Pendikte bulunduğunuza göre tuzla deri org. san. den mi alıyorsunuz varsa resimini görebilir miyim rica etsem ? Her türlü yabani hayvanın avlanmasının yasak olduğunu iyi bilirim avlama imkanım olduğu halde kesinlikle böyle bir şey yapmam. Şile de amcamın çiftliği bulunmakta koyunların ahırına çakal ve sim siyah bir kurt geldiğine kendim şahit oldum ama kanunlar her şeyden önce geliyor maalesef o hayvanlara bende silah doğrultmam kesinlikle. Ebay de falan var bu kurt geyik postları boynuzları ama gümrükte sorun çıkacağından çekindiğim için cesaret edemiyorum açıkcası.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2014, 10:08:43 Gönderen: hkn1907hkn »

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2014, 10:16:56 »
Nordellknives ta var geyik boynuzu ben almadım ama bu siteden alışveriş yapanlar var forumda.bi kać gün sonra geyik boynuzu almayı düşünüyorum bu siteden sonuçlarını paylaşırım alınca.öyle kocaman yekpare boyniz değil 12-13 cmlik parçalar halinde.

Cevap için çok teşekkür ederim. Aslında bende de hata var boynuzu hangi amaçla istediğimi söylemedim kusura bakmayın . Komşumuzun ufaklık oğlu var hasta. Avcılığı çok seviyor bize gelir beraber yaban tv deki av videolarını izleriz. Geyik boynuzu post gibi şeylere çok meraklı onun odasına boynuzdan avize yapmak için istiyorum bulabilirsem sana alacağım diye söz verdim mutlu olduğunda gözlerinin içi gülüyor bu da bana inanılmaz keyif veriyor bu tarz çocuklarda motivasyon mutluluk çok önemli çünkü ayrıca fazla bulabilirsem kendim içinde isterim ama öncelik bizim ufaklığın :)

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2014, 10:22:20 »
Bir kaç güne kadar toplu bi yerden gelicek Ozaman paylasirim isteyen olursa...4 çift kadar gelecek...

Gelirse görmeyi isterim ama tabi ki kesilmiş değil bütün olması lazım teşekkür ederim ilginize

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2014, 11:38:08 »
Taze taze bilgi aktarayım hemen,
10 gün önce Ebay'den amerikalı bir tedarikçi ile kıran kırana pazarlıklar yaparak istediğim ölçülerde ve de renklerde toplamda 10 tane bıçak sapı için seçilmiş ve kesilmiş geyik boynuzu üzerinden anlaştık. dün itibari ile sıkıntısız olarak elime ulaştı. Fırsat bulursam toplu olarak fotoğrafınıda yüklerim buraya
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2014, 13:33:36 »
Taze taze bilgi aktarayım hemen,
10 gün önce Ebay'den amerikalı bir tedarikçi ile kıran kırana pazarlıklar yaparak istediğim ölçülerde ve de renklerde toplamda 10 tane bıçak sapı için seçilmiş ve kesilmiş geyik boynuzu üzerinden anlaştık. dün itibari ile sıkıntısız olarak elime ulaştı. Fırsat bulursam toplu olarak fotoğrafınıda yüklerim buraya

Serkan hocam valla içime su serptin açık konuşmak gerekirse. Bu arada ürünü ptt den teslim almışsındır diye tahmin ediyorum teslimat nasıl oluyor kontrol ettiklerinde sorun çıkardılar mı ya da her hangi bir soru sordular mı biraz aydınlatırsan çok sevinirim gerçi orada ki memurun insafına kalan bir şey diye tahmin ediyorum. Bu arada kesilmiş yerine normal bütün hali ile gelmede sorun olur mu geyik boynuzunda ?

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2014, 18:16:32 »
Açıkcası yıllardır Ebay ve çeşitli sitelerden bıçak vs. ne varsa alıyorum sıkıntısız evime kargo ile geliyor.
Keza bu boynuzlarda dün evime kargo ile geldi yine bir sıkıntı yaşamadım.
1-2 tane satıcı var Ebay'de sizin istediğiniz gibi full kafatası ile beraber çerçeveli şekilde shippingi de ucuz olarak gönderim yapıyorlar
yaklaşık kargo dahil 25$ ile 70$ arasında değişiyor tabi bunların fiyatları bulursam linklerini size yollarım

bunlarda gelen malzemelerin resimleri;

« Son Düzenleme: 30 Ocak 2014, 18:18:03 Gönderen: Serkan KUŞÇU »

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2014, 18:23:16 »
Açıkcası yıllardır Ebay ve çeşitli sitelerden bıçak vs. ne varsa alıyorum sıkıntısız evime kargo ile geliyor.
Keza bu boynuzlarda dün evime kargo ile geldi yine bir sıkıntı yaşamadım.
1-2 tane satıcı var Ebay'de sizin istediğiniz gibi full kafatası ile beraber çerçeveli şekilde shippingi de ucuz olarak gönderim yapıyorlar
yaklaşık kargo dahil 25$ ile 70$ arasında değişiyor tabi bunların fiyatları bulursam linklerini size yollarım

bunlarda gelen malzemelerin resimleri;

Zahmet edip resimleri atmışsın hocam teşekkür ederim ama maalesef göremiyorum açılmıyor özellikle ebay de bulunan o kullanıcıların isimlerini ya da linkini verebilirsen çok sevinirim. Bir de ne kadar sürede geldi bu ürünler adresinize yardım için çok teşekkür ederim bu arada zahmet verdim

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2014, 19:14:10 »
Resimleri ben rahatlıkla görebiliyorum bağlantıda sıkıntı var herhal,
Ebay'de ki satıcılardan birinin linkini buldum sizin istediğiniz bunlar heralde

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Roe-Antlers-Skull-Trophy-Art-no-Taxidermy-mounted-on-wood-board-1065-/221346880547?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33894d5c23
bu da benim boynuzları aldığım amerikalının link'i

http://www.ebay.com/sch/dustie2002/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

yaklaşık 10-14 gün arasında geliyor kargo direkt verdiğiniz teslim adresine bu arada.
Ayrıca rica ederim yardımcı olabildiysem, zahmet ne demek.

damascus

• 1467
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2014, 21:55:48 »
Üstat sizin aradığınız boynuz yurt dışından gelmesi çok zor gümrükten geçmez ve kesinlikle Türkiyeden daha pahalı bir fiyata gelir...

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2014, 22:35:01 »
Üstat sizin aradığınız boynuz yurt dışından gelmesi çok zor gümrükten geçmez ve kesinlikle Türkiyeden daha pahalı bir fiyata gelir...

Kanunen yasaklı maddelerden değil. 100 doların altındaysa sorun çıkmaz. Üstündeyse vergisini öder yine geçirirsiniz. %10 gibi bir vergi kesiyorlardı.
Okinawian