Ellerine sağlık güzel olmuş
ustam harika olmuş çok beğendim. ellerine sağlık. logoyu nezaman basıyorsun?
Isıl işlemi de başarıyla yaptıktan sonra artık geriye bir şey kalmamış, tam bağımsızlığını ilan etmiş oldun bıçak tek kelimeyle nefis olmuş, bir bakışta Honesuke gibi, bir bakışta Nakiri gibi... Hafif bir Japonik esinti var gibi. Ellerine sağlık
geçenlerde bu modeli bende çalışmıştım sizinki çok güzel olmuş elinize sağlık. bence boyutlarına göre el tutuşu ve kulanımı çok güzel bir model. herhangi bir meyve soyarken çok rahat oluyor
Ellerine sağlık Mehmet kardeşim, buda harika
Elinize sağlık.Bu model çok hoşuma gitti.
Mehmet Ustam elinize sağlık, Sefa Hocamın da dediği gibi tam bağımsız bir bıçak olmuş gerçekten çok kullanışlı ve enfes görünümlü bir bıçak olmuş, güle güle kullanın güzel bir de kılıf geldiğinde tadından yenmez Saygılarımla.
Ellerine sağlık Mehmet çok güzel olmuş
Eline sağlık Mehmet ustam,japon esintili edc çok şık olmuş
güzel olmuş mehmet ama karbon çelığı olupta hamonu olsaydı işler değişirdi ..
Alıntı yapılan: Taner Salar - 25 Ocak 2014, 16:16:03güzel olmuş mehmet ama karbon çelığı olupta hamonu olsaydı işler değişirdi ..oda olucak tabi once hamon kilini bulmam lazım
Alıntı yapılan: mehmet pptroko - 25 Ocak 2014, 18:46:54Alıntı yapılan: Taner Salar - 25 Ocak 2014, 16:16:03güzel olmuş mehmet ama karbon çelığı olupta hamonu olsaydı işler değişirdi ..oda olucak tabi once hamon kilini bulmam lazım SunFix
Harika görünüyor tebrikler Mehmet üstadım.