Çok güzel görünüyor,ellerine sağlık.
harika olmuş mehmet, çok profesyonel görünüyor gerçekten. bayıldım. ellerine sağlık. Bu arada benim mini nesmuk'u da unuttuğumu sanma
Mehmet eline sağlık. Sanki biraz spyderco havası var.Bu arada propan fırının faydasını görmeye başladın sanırım.
Maşallah Mehmet ustam ellerine kollarına sağlık süper olmuş .Sadece fikir olarak kabza kısmına birde kırmızı lineer olsaymış sanki daha bi farklı olacakmış gibi.tekrardan ellerine kollarına sağlık şekil olarak çok güzel kabza ise ayrı bir güzel olmuş.
Alıntı yapılan: Yunus Emre Tok - 24 Ocak 2014, 10:58:37Maşallah Mehmet ustam ellerine kollarına sağlık süper olmuş .Sadece fikir olarak kabza kısmına birde kırmızı lineer olsaymış sanki daha bi farklı olacakmış gibi.tekrardan ellerine kollarına sağlık şekil olarak çok güzel kabza ise ayrı bir güzel olmuş. aklın yolu birmiş bende dusundum vulkanize fiber koyucaktım ama bulamadım
Alıntı yapılan: mehmet pptroko - 24 Ocak 2014, 11:04:05Alıntı yapılan: Yunus Emre Tok - 24 Ocak 2014, 10:58:37Maşallah Mehmet ustam ellerine kollarına sağlık süper olmuş .Sadece fikir olarak kabza kısmına birde kırmızı lineer olsaymış sanki daha bi farklı olacakmış gibi.tekrardan ellerine kollarına sağlık şekil olarak çok güzel kabza ise ayrı bir güzel olmuş. aklın yolu birmiş bende dusundum vulkanize fiber koyucaktım ama bulamadım tesekkur ederım bu arada profili cıkarttım senı beklıyorum Vulkanize fiberlerim gelir yakında. Bunu artık eşantiyon diye verirsin ötekinin yanında
çok oturaklı ve güzel bir bıçak, ellerinize sağlık.