Bir ara moralim bozulmadı desem yalan olmaz

Acaba dedim yanlış bişilermi yazdık kimseden yorum yok

Verdiğim linkteki fotoğrafları görünce böyle sanat eseri yapıtları sanatla fotoğraflamak lazım diye düşündüm , öyle katalok çekimi gibi fotoğraflamak aslında çok kolay ( tabi benim için kolay 15 yıldır fotoğrafla amatör olarak ilgileniyorum ya) fotoğraf konusunda birşeyler katmalıyım bu güzel platforma diye düşündüm.
İnşallah amacıma ulaşırım.
Sayacılarda deri bulabilirsiniz. Ayrıca kılıf yapımı için gerçek deri istiyorsanız Ankara da bir usta var, deri veya kılıf olarak aratırsanız firmadan bahsedilen konuları görebilirsiniz. Buck dikkat çekici, bir ara bazı yerlerinin bakır olduğunu düşündüm...
Sayacılar ı anlayamadım üstat . Kılıf işi dahalık bana epey uzak oraya gelinceye kadar 40 fırın ekmek yemem lazım

Belkide bakırdır bilemiycem Buck
Pirinç yüzeyler kimi zaman havanın olumsuz etkilerinden ötürü bu tür renkler alabilir, çok hoş görünmüş doğrusu.
Teşekkürler çok güzel bir parça gerçektende, sizlerin sayesinde dahada sevdim.
ben resimlere bakarken katalog resimleri sanmıştım. sizin çektiğinizi yazıları okuduktan sonra farkettim
çok güzel çekimler olmuş bu arada güzel bıçaklarmış özellikle son resimlerdeki çakı çok hoşuma gitti.
Teşekkürler Serkan bey
Ben de ilk görünüşte katalog çekimlerinden hoşunuza gidip de aldığınız resimler sanmıştım ancak devamını okuyunca bıçakların sizin olduklarını ve çekimlerin de size ait olduklarını anladım
çok güzel bir kolkesiyon olmuş güle güle günlerde saklayın- kullanın. Buck folding i ben de çok seviyorum gerçekten 
Katalog çekimleri sanmanız iyi mi kötümü diye düşündüm ; iyi ama ya. Ama ben daha iyi bişiler yapmayı düşünüyorum becerebilirsem. Teşekkürler.