Bıçak Sanatı - Forum

Magari"nin Bıçakları

magari

• 375
  • Serkan 1973
  • Meslek: Textil
  • Yer: İstanbul
Ynt: Magari"nin Bıçakları
« Yanıtla #20 : 26 Ocak 2014, 19:05:16 »
İyi günlerde kullan.
Güle güle kullanın saklayın çok güzeller... :2up :2up :2up
Teşekkür ederim  :2up

yuceldeniz

• *
  • 369
  • LANDSCAPEPHOTOGRAPHER
  • Meslek: İdareci
  • Yer: DENİZLİ
« Yanıtla #21 : 26 Ocak 2014, 21:57:58 »
Sayacılarda deri bulabilirsiniz. Ayrıca kılıf yapımı için gerçek deri istiyorsanız Ankara da bir usta var, deri veya kılıf olarak aratırsanız firmadan bahsedilen konuları görebilirsiniz. Buck dikkat çekici, bir ara bazı yerlerinin bakır olduğunu düşündüm...
YUCELMORE

« Yanıtla #22 : 26 Ocak 2014, 21:59:25 »
Pirinç yüzeyler kimi zaman havanın olumsuz etkilerinden ötürü bu tür renkler alabilir, çok hoş görünmüş doğrusu.

Serkan KILCI

• mgWayncUF
  • 246
    • join adult dating now
  • Meslek: egitim
  • Yer: Aksaray
« Yanıtla #23 : 26 Ocak 2014, 22:45:33 »
ben resimlere bakarken katalog resimleri sanmıştım. sizin çektiğinizi yazıları okuduktan sonra farkettim :) çok güzel çekimler olmuş bu arada güzel bıçaklarmış özellikle son resimlerdeki çakı çok hoşuma gitti.

« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2014, 23:06:17 »
Ben de ilk görünüşte katalog çekimlerinden hoşunuza gidip de aldığınız resimler sanmıştım ancak devamını okuyunca bıçakların sizin olduklarını ve çekimlerin de size ait olduklarını anladım :) çok güzel bir kolkesiyon olmuş güle güle günlerde saklayın- kullanın. Buck folding i ben de çok seviyorum gerçekten :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

magari

• 375
  • Serkan 1973
« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2014, 23:34:01 »
Bir ara moralim bozulmadı desem yalan olmaz :)
Acaba dedim yanlış bişilermi yazdık kimseden yorum yok :)
Verdiğim linkteki fotoğrafları görünce böyle sanat eseri yapıtları sanatla fotoğraflamak lazım diye düşündüm , öyle katalok çekimi gibi fotoğraflamak aslında çok kolay ( tabi benim için kolay 15 yıldır fotoğrafla amatör olarak ilgileniyorum ya) fotoğraf konusunda birşeyler katmalıyım bu güzel platforma diye düşündüm.
İnşallah amacıma ulaşırım.
Sayacılarda deri bulabilirsiniz. Ayrıca kılıf yapımı için gerçek deri istiyorsanız Ankara da bir usta var, deri veya kılıf olarak aratırsanız firmadan bahsedilen konuları görebilirsiniz. Buck dikkat çekici, bir ara bazı yerlerinin bakır olduğunu düşündüm...

Sayacılar ı anlayamadım üstat . Kılıf işi dahalık bana epey uzak oraya gelinceye kadar 40 fırın ekmek yemem lazım :)
Belkide bakırdır bilemiycem Buck
Pirinç yüzeyler kimi zaman havanın olumsuz etkilerinden ötürü bu tür renkler alabilir, çok hoş görünmüş doğrusu.
Teşekkürler çok güzel bir parça gerçektende, sizlerin sayesinde dahada sevdim.
ben resimlere bakarken katalog resimleri sanmıştım. sizin çektiğinizi yazıları okuduktan sonra farkettim :) çok güzel çekimler olmuş bu arada güzel bıçaklarmış özellikle son resimlerdeki çakı çok hoşuma gitti.
Teşekkürler Serkan bey
Ben de ilk görünüşte katalog çekimlerinden hoşunuza gidip de aldığınız resimler sanmıştım ancak devamını okuyunca bıçakların sizin olduklarını ve çekimlerin de size ait olduklarını anladım :) çok güzel bir kolkesiyon olmuş güle güle günlerde saklayın- kullanın. Buck folding i ben de çok seviyorum gerçekten :)
Katalog çekimleri sanmanız iyi mi kötümü diye düşündüm ; iyi ama ya. Ama ben daha iyi bişiler yapmayı düşünüyorum becerebilirsem. Teşekkürler.

« Yanıtla #26 : 27 Ocak 2014, 00:51:12 »
Yok efendim aman yanlış anlaşılma olmasın :) ben bütün iyi niyetimle söyledim yani çok güzel fotoğraflar gerçekten, hani ben bir an konuyu görünce nickinizle aynı başlık olduğunu fark etmemiştim fotoğraflar gerçekten çok kaliteli dedim ardından bıçakların da fotoğraflarında size ait olduğunu öğrenince sevindim gerçekten :) Saygılarımla.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Çağdaş Öz

• 133
  • Meslek: Öğretim Görevlisi
  • Yer: Bolu
« Yanıtla #27 : 27 Ocak 2014, 08:21:44 »
Bende Bora bıçağı çok beğendim. Özellikleri ve fiyatı nedir acaba? Sitesinde o bıçağı göremedim. Yeni kolleksiyondan galiba?

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #28 : 27 Ocak 2014, 08:52:48 »
Bende Bora bıçağı çok beğendim. Özellikleri ve fiyatı nedir acaba? Sitesinde o bıçağı göremedim. Yeni kolleksiyondan galiba?
bence kabza yapısından kaynaklı pekte kullanışlı degil

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2014, 09:13:41 »
bilhassa Gerber  çakılarınıza bayıldım... fotoğraflarınız çok güzel, ufak bir tavsiye;  bundan sonraki çekimlerinizde bıçakların yanına birkaç farklı obje de serpiştirirsenizin seyrine keyif olmaz kareler çıkacaktır.... kolleksiyonunuzun artması dileklerimle... bu ara da deri işine öyle çekinceli bakmayın ... nefesinizi tutup bir dalın, bakalım neler olacak....  :2up :2up
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

magari

• 375
  • Serkan 1973
« Yanıtla #30 : 27 Ocak 2014, 11:51:14 »
Yok efendim aman yanlış anlaşılma olmasın :) ben bütün iyi niyetimle söyledim yani çok güzel fotoğraflar gerçekten, hani ben bir an konuyu görünce nickinizle aynı başlık olduğunu fark etmemiştim fotoğraflar gerçekten çok kaliteli dedim ardından bıçakların da fotoğraflarında size ait olduğunu öğrenince sevindim gerçekten :) Saygılarımla.
Yanlış anlaşıklma yok Özgür hocam :) teşekkürler.
Çakır hocam bende çok beğenerek aldım özellikle kabzasının işçiliği ve şekli bana çok özel geldi . Bıçağı bende hiçbiryerde bulamadım eski bir model olabilir diye düşünüyorum . Fiyatı 130 TL ama alıcağına karşılık birinden almış satan dükkan o yüzden uygun verdi.
bence kabza yapısından kaynaklı pekte kullanışlı degil

Mehmet hocam bana çok estetik ve kullanışlı geldi.
Teşekkürler Murat hocam, yeni fotoğraflar için kafamda epey güşünçeler var hazırlık yapıyorum. Deri işi şimdilik benim için zor ama ilerde belki  :)
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2014, 11:54:38 Gönderen: magari »

magari

• 375
  • Serkan 1973
« Yanıtla #31 : 27 Ocak 2014, 12:12:06 »
Ufaklıklar Gerber Fast Draw

magari

• 375
  • Serkan 1973
« Yanıtla #32 : 27 Ocak 2014, 12:13:19 »

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #33 : 27 Ocak 2014, 12:34:10 »
Bu ufaklığı çok sevdim.

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #34 : 27 Ocak 2014, 15:23:48 »
hoş bir koleksiyon güle güle kullanın.  :2up :2up :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
« Yanıtla #35 : 27 Ocak 2014, 22:45:35 »
Gule gule saklayin kullanin.fotoraflar ayri bir guzel
bende boyle foto cekebilsem kolleksiyonu yeniden fotoraflardim:)
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

magari

• 375
  • Serkan 1973
« Yanıtla #36 : 27 Ocak 2014, 22:55:54 »
Bu ufaklığı çok sevdim.
Bir tane daha var ufaklık şimdi yükliycem Buck marka Colleague modeli onuda çok seviceksiniz :) Salim bey.
hoş bir koleksiyon güle güle kullanın.  :2up :2up :2up
Teşekkürler Gökhan bey.
Gule gule saklayin kullanin.fotoraflar ayri bir guzel
bende boyle foto cekebilsem kolleksiyonu yeniden fotoraflardim:)
İsmet bey inanın biraz zaman ayırsanız çekersiniz , takıldığınız birşey olursa seve seve yatdımcı olmaya çalışırım. Teşekkürler.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #37 : 27 Ocak 2014, 23:03:12 »
Buck Colleague de çok güzel ama bu ufaklığın kilit mekanizması da ayrıca hoşuma gitti. Namlu ne güzel açılıyor öyle :) Ben ufak bıçakları seviyorum çünkü en çok kullandıklarım genelde bu ufak bıçaklar oluyor.

magari

• 375
  • Serkan 1973
« Yanıtla #38 : 27 Ocak 2014, 23:30:26 »
Bir ufaklık daha Buck Colleague

« Son Düzenleme: 27 Ocak 2014, 23:34:13 Gönderen: magari »

magari

• 375
  • Serkan 1973
« Yanıtla #39 : 27 Ocak 2014, 23:32:20 »
Foruma üçten fazla fotoğraf yükleyemiyorum bir defada acaba neden ?