Aslında yaramış gibi görünüyor. İlk haliyle yeni halinin karşılaştırması için resim çekip koyuyorum. Açıkçası benim görebildiğim kadarıyla en büyük sorun mutlaka olması gereken uçta dışa doğru genişleme. Denemelik bir boy büyük boru parçası uca geçici tuttursana Akın, sanırım işe yarayacak. Ben de ilk brülörümde bu kısmın önemi yok sanmıştım, ana boruyu düz bırakmıştım. Çalıştıramayınca bir türlü, uçtan biraz daha geniş çaplı bir boru uca kaynaklamıştım, şiir gibi çalışmaya başlamıştı. Uçta çapın bir miktar genişlemesi yanma noktasında ileriye doğru basınç yaratıyor ve arkadan daha güçlü bir vakumla güzel hava almaya başlıyor...
Birinci foto geniş meme uçu denemendeki ilk videodan. Gördüğün gibi gaz ve hava düzgün karışmadığı gibi (alacalı renk alevler) alev konisi de sonraki denemenden daha kısa.
İkinci denemende hava ile gaz iyi karışmış (tek renk, güzel mavi) ancak alevin yukarı doğru serbestçe dalgalanmasından gördüğün üzere besleyen havanın basıncı eksik. Öne doğru uç genişlese hava basıncı artacak tahminimce...
İyi bir brülör olmuş aslında, biraz ince ayarla süper olacak...