Murat, şimdi tam emin olamadım DC (doğrusal) akımda eksiyi bıçağa mı yoksa pamuğa mı bağladığıma, açıkçası bir başka parça üzerinde önce deneme yapıyor ondan sonra aşındırmayı yapıyorum...
Genelde aşındırma işlemini tüm perdah biterken ve kabzayı takmadan önce son perdah kumundan bir alttaki kumda iken yapmayı tercih ediyorum. Bu sayede aşındırmanın kenarları daha keskin çıkıyor... Mesela 800 kum saten perdahla bitirecekseniz 400 veya 600 kum zımpara bitince aşındırmayı yapınız...
Reklamcıya ben çıkartma yapmak istiyorum dedim. Bir USB belleğe Word programında seçtiğim karakter ve boyutları götürdüm. Adam önce onu CorelDraw'da yeniden yaptı, içi boş bir çerçeve şeklinde harfleri düzenledi, yazıcı bıçağının kolay dönebilmesi için harflerin keskin kenarlarını yumuşatıp yuvarladı. Sonra 1 saat kadar istediğimiz sonucu alana kadar denemeler bastık. Ben iki değişik boyutta çıkarmayı yaptım, daha büyük bıçaklar için daha büyük karakterli "Emre" çıkarması var, küçükler için de bu videodakini kullanıyorum...