Soytürk eline sağlık tam arazi çakısı olmuş.
Eline sağlık ustam güzel ve özel olmuş.
bende sizin gibi çakı merakından dolayı bu işe girdim. sizin gibi güzel bir işçiliktele çakı ne zaman yaparım kara kara düşünmeye başladım şimdi, kıskandım valla elinize sağlık çok güzel olmuş. Birde ricam olacak kapalı bir kaç resim alabilirmiyiz acaba. belki sizin modelden kopya çekeriz
Soytürk ellerine sağlık güzel olmuş
ELİNE SAĞLIK ÜSTAT ÇOK GÜZEL OLMUŞ...
Soytürk ellerine sağlık cok mükemmel olmuş
Malesef foto yükleyemedim, sorun nedir acaba ? Daha önce defalarca yüklemiştim halbuki anlayamadım Kusura bakmayın arkadaşlar Blogdan faydalanacağım; bu arada video linki; http://www.youtube.com/watch?v=yHtZXCYcaOk&feature=youtu.be http://soyturkdonmez.blogspot.com/ ( Moderetör arkadaşlardan fotoları direk foruma yükleyebilen olursa minettar kalırım, selamlar.deserteagle düzenledi:Alıntı yapılan: Salim Türk - 09 Ocak 2014, 23:56:43
Ustam çakıya yüklenme, güzel çakı, ben buradan kıyamıyorum, içim fena oluyo
Alıntı yapılan: AliAydın - 14 Ocak 2014, 00:06:06Ustam çakıya yüklenme, güzel çakı, ben buradan kıyamıyorum, içim fena oluyo Soytürk ustam en son dövme bıçaktan Benelli'ye tüfek askısı yaptığında fena olduydum. Alıştık artık.
Soytürk söylenecek ne varsa söylenmiş. Hele elinin pasını bir at , seninle sonra görüşürüz
Soytürk Ustam eline sağlık, çok yakışıklı bir çakı olmuş. Acaba o kulakçık, karambit gibi cepten çıkarırken namlunun açılmasına yardımcı oluyor mu, yoksa sadece kozmetik mi?
soytürk ustam senin de ayrı bir çizgin ayrı bir klasın var, çakı yapıyorsun soytürk usta farkı ile oluyor nediyelim ellerine sağlık yine çok güzel bir çalışma olmuş.
Soytürk ustam ne zamandır aklımdasın bu mükemmel çakıyı ilk gördüğümden beri bu işte son nokta dedim ellerin dert görmesin.Hani derler ya budur diye işte budur ....çok beğendim buradan çok yavan oluyor inşallah bir gün İstanbul'a gelip elini sıkıp tebrik ederim, helal olsun ustam tam doğada elinde bulunacak bir çakı yapmışsın tebrikler...