ustam ellerine sağlık harika olmuş
Teşekkür ederim

Ellerine sağlık ustam Tebrikler.. 
Teşekkür ederim

elinize saglık çok güzel.
şu anda 5 biçagım Taner usta da. inşalla sagsalim gecerse ısıl işlem hepsine de corian çalışmayı planlıyorum.
Teşekkür ederim

Güzel malzeme ama toz emniyeti şart,çalışması çok keyifli..
Ama sonrası atölye için felaket

Arkadaş yine çok güzel olmuş
Bülent gerçekten çok güzel olmuş, bayıldım. Bu dağ bayır işinin uzmanı oldun doğrusu. Ellerine sağlık
Ahşap üzerinde fotoğraf Özgürün başnın altından çıktı ve devam ediyor, iyi oluyor böyle kimde ne var öğreniyoruz 
Teşekkür ederim Sefa abi

İnsan sevdiğini yapınca daha güzel oluyor,bu tarz gerçekten çok hoşuma gidiyor ve daha özenli oluyorum.
Yurt dışı kaynaları başka ustaların yaptıklarını inceliyorum ve kendi bushcraft bıçak tarzımı bulmaya çalışıyorum,
Ama oldu gibi

Çok güzel olmuş.

Teşekkür ederim

atölyeye gelmem için tahrik ediliyorum sanki
abi ellerine sağlık. benim kafamdaki bushcraft algısı tam olarak bu yaptığın gibi. çok güzel ve temiz bir çalışma 
Teşekkürler Emin ustam

Dünyada ki örnekleri daha sivri namlu yapısında bu da benim stil olarak çok hoşuma gitmiyor..
Bende deneme yanılma mantığıyla gelişen bu form hoşuma gitti,kullanım konforu namlu gayet kullanışlı,benimde çok sevdiğim ve yapmaktan sıkılmadığım bir model oldu...
Valla en kısa zamanda bekliyoruz,corion işledik atölye gene battı

Olmamış 

Valla üstadım bushcraft koleksiyonu yaptınız hem de en alasından
Teşekkürler,
Yapıyorum ama hala bıçak sayım aynı

Arkadaşlar sağolsun koleksiyon yaptırmazlar ki
Bizde de böyle güzel ahşaplar olsa da bizde böyle fonlarda resim çeksek. Şimdilik kartona devam 
Aynen doğru dedin,o kadar bıçak yaptım hala kişisel koleksiyonumda artış yok