Sertac güzel bir çalisma sapi renklendirmede ne kullandin çok hoş bir renk tonu yakalamişsin birde damastin celiklerini merak ettim birde bu biçağin kime gideceğini...
Sertaç, çok güzel işler çıkarıyorsun. Sapın ergonomisiyle, saptaki kullandığın ahşabın dokusu ve renkleriyle, namlunun düzgünlüğüyle bir bütün olarak çok nefis bir iş olmuş. Ellerin dert görmesin
ellerine sağlık kardeşim usta işi bir bıçak olmuş
Sertaç ellerine emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş tebrikler. Sen bu işi bitirdin artık Tekrar tebrikler
Sertaç Usta, çok güzel bir iş çıkarmışsın. Eline sağlık.Kaya usta gibi ben de merak ettim sapın renklendirilmesini.
Elleriniz dert görmesin. Çok güzel olmuş.
Sertaç sana bant zımpara hakikaten yaradı Çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Bu arada zeytine ne yaptın Ne yaptıysan güzel olmuş bu renk damasta gitmiş. Ayrıca kabza şekillendirmesini de çok sevdim. Tam benim sevdiğim tarzda olmuş. Bu yapının elde oturması çok güzel oluyor.
Güzel çalışma olmuş.
tebrıkler sertac cok guzel olmus elıne saglık
Ellerine sağlık çelik nerden kardeşim güzelmiş...
Eline sağlık kardeşim boş zamanın olduğunda beni unutma
ellerine sağlık Sertaç, ben de çok başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. tebrik ederim kardeşim.
Bravo sertaç ellerine sağlık
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 07 Ocak 2014, 14:10:50Eline sağlık kardeşim boş zamanın olduğunda beni unutma Teşekkürler abi.Sana hala mahcubum ama en son sorun değil demiştin sanki.
Alıntı yapılan: SertacMezereli - 07 Ocak 2014, 16:00:19Alıntı yapılan: Osman Kurt - 07 Ocak 2014, 14:10:50Eline sağlık kardeşim boş zamanın olduğunda beni unutma Teşekkürler abi.Sana hala mahcubum ama en son sorun değil demiştin sanki. Bu söz daha öncesine dayanıyor bıçak ilk geldiğindeki mesajı istersen pmlerim Derslerin varken yapma demiştim boş zamanında yaparsın zaman sorun değil ama bu sefer test et bıçağı