Bence el işçiliği olduğunu kanitlamaniz için küçük videolar ve kullandiğiniz el aletlerini tanitmaniz daha etkili olur testere veya tesfiye izleri birakmak yerine bu izleri nasil yok ettiğinizle ilgili bilgi vermeniz bizler hobi ve sanatseverler için hem aydinlatici olur,hemde sitemiz bilgi portali anlaminda kazanilmiş bir zenginlik olacaktir.El yapimi demek her zaman üzerinde belli izler ve hatalar taşimak anlamina gelmemeli daha çok bunu elle bu kadar hatasiz nasil yapmiş sorusunu zihinlerde canlandirmalidir düşüncesindeyim ve bunun örneklerini tüm avrupada sanat sergilerinde , hobi fuarlarinda ,sokaklarda ve heryerde gördüğüm için böyle bir prensip anlayişi içinde bulunmaktayim.bugün için bu prensiplerin uygulanabildiği temiz iş yapmanin ayip olmadiği ve tersinin söz konusu olduğu bir çok ülke gezdim .Bütün inaniş ve düşüncelere saygi duymaktayim tabiiki sizin düşünce ve iş disiplininizede duyuyorum ama bu benim yapilmiş suni hatalari hoş gördüğüm anlamina gelmemeli sizin bunun çok daha fazla temizlerini yapabileceğinizi bu insanlarin bu kalitedeki malzemelerin ve sanatin bunu hakettiğini düşündüğümden dolayidir affinizi dilerim..