Hayat herkes için yoğun, zaman yok. Ancak bir şekilde zaman yaratılabilir. Sadece boşa geçen, başında saatler harcadığınız ve hiç bir anlamı olmayan bazı işleri (TV izlemek, oyun oynamak, geyik yapmak vs.) hayatımızda minimize edersek aslında herşeye bol bol vakit olduğunu keşfederiz. Belki bu keşfin ardından biraz kendimiz için, araştırmak için, okumak için, değerli bişeyler üretmek veya yapabilmek için zaman bulabiliriz böylece. Bu forumdaki herkes böyle yapıyor, siz de yapın. Bu arada burada oturup size iki satır cevap yazabilmenin bile bu değerli vakitten ayrılan çok değerli zamanlar olduğunu da anlayınız. Soruya dönmeyelim lütfen... Cevap verebilen ve zamanı olan biri varsa verir. Ben ilk basit sorumun cevabını alabilmek için aylarca araştırma yapmıştım. Bu araştırmalar sayesinde doğru kaynakları öğrendim, bunları etkin kullanmayı bir kaç yıl sonra becermeye başladım. Öğrendiğin 3-5 bilgi kırıntısını da yeri geldiğinde yapıyorum. Siz de biraz gayret gösterin, öğrendiğinizde bize de anlatırsınız kılıç kullanmayı...