Sayın Yeniçeri merakımdan soruyorum neden inşallah yazarken İnşALLAH şeklinde yazıyorsunuz?
Emre ustam, sizi çok tanımasamda çok yakından takip ediyorum. Sadece yaptığınız eserler değil düşüncelerinizde benim için bir ışık niteliğinde. 
Sağolasın Sertaç, mahcup ettin beni

Emre ustam artık başlasada bir de bunu izlesek.
http://www.youtube.com/watch?v=ydRAb9cwHnA
Off, ben diziyi bıraktım arkadaşlar, tüm kitaplarını okudum 2 ile 3. sezon arasında, 3. sezon fena halde tatsız geldi o yüzden, kitapları muhteşem. Yalnız kabaca 4500-5000 sayfa okuma

Bi kaptırınca 10 günde bitiyor gerçi... Son kitabı bekliyorum, yazar daha yazmamış :'( , yazmadan önce başına bişey gelmesin diye Amerikaya gidip adama korumalık filan yapabilirim o derece

Carl Sagan kitapları da efsanedir. Tekrar başlayayım iyi gider.
Şimdi o işleri Brian Cox yapıyor. "Wonders of the solar system" ve "Wonders of the universe" efekleriyle ve örnekleriyle izlenmesini tavsiye ettiğim yapımlardır.
Andrew Marrs History of the World serisini de beğenerek izledim.
HD kalitede izleyince çok güzel gidiyor.
Brian Cox'un o güzel ingilizcesi de ayrı bir keyif, onun kozmosu anlatırken hissederek ve sevgi ile anlatması da ayrı bir keyif. Sürekli gülümsemesi de dünyaya bakış açısını gerçekten çok güzel yansıtıyor Harbiden..
Bu arada unutmuşuz, en sıkı kaynaklardan birisine değinmeyi: David Attenborough. Kendisi hem doğal bilimler hem de Sosyal Antropoloji okumuş. İki dalın özlerini çok güzel harmanlar yaptığı belgesellerde. Özellikle "Life of Mammals" ve "Life on Earth" tam anlamıyla bir efsanedir bana göre. Bir çok konuda doğal yaşam gözlemi konusunda ilklere imza atmıştır bu arada. Doğal yaşam alanında hiç gözlenememiş binlerce tür hayvanın yaşamına ışık tuttuğu gibi, türleşmenin köken anlamında dayandıkları mekanizmaya da son derece sade anlaşılır bir dil ile işık tutmuştur. Mutlak izlenilmesi gerekenler listemde ilk sıralardan birindedir.