Bıçak Sanatı - Forum

ALAGAŞ

RSM57

  • ***
  • 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #20 : 27 Aralık 2013, 08:23:35 »
Sinan ustam ellerine emeğine sağlık. Her seferinde harika ürünler sunuyorsun  tebrikler Hepside kusursuz  :2up :2up :2up

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #21 : 27 Aralık 2013, 14:03:18 »
teşekkür ederim Rasim ustam elimdekileri bi bitireyim inşallah sizin dövdüğünüz lamineden de çok güzel usturalar yapacağım.
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Soytürk Dönmez

  • ***
  • 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #22 : 27 Aralık 2013, 23:10:18 »


     Ellerine , emeğine sağlık  Sinan ustam, bence kusursuz olmuş, harika  :2up  :2up  :2up

deserteagle

  • Eylem Cengiz, 49
  • *****
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #23 : 28 Aralık 2013, 09:22:43 »
Eline sağlık.  :2up

Bunun bitirişini, hem sapın hem de namlunun kuyruğunun burma yivli oluşunu ve ağız hattının düz oluşunu çok sevdim.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2013, 10:23:56 »
Teşekkür ederim üstadım sağolasın. :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

aliata

  • ***
  • 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2013, 11:40:52 »
Hepsi birbirinden güzel.Tebrikler ustam. :2up :2up :2up

Yunus Emre TOK

  • ***
  • 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #26 : 29 Aralık 2013, 09:25:28 »
Sinan ustam ellerine emeğine sağlık. Her seferinde harika ürünler sunuyorsun  tebrikler Hepside kusursuz  :2up :2up :2up
+ 1000

onok

  • ***
  • 292
  • Meslek: memur
  • Yer: İstanbul
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #27 : 30 Aralık 2013, 20:26:11 »
Ellerinize sağlık harika birşey... :2up :2up :2up
Türk, Oğuz  Beyleri, Milleti İşitin:
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe, TÜRK MİLLETİ, İlini Töreni Kim Bozabilecek, TÜRK MİLLETİ Ürper ve Uyan...

Emrah kent

  • ***
  • 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #28 : 30 Aralık 2013, 22:42:50 »
bıçak ustura yapımı gerçekten geçtim ben artık :) burada artık tarz konusuyor gerçekten çok hoş Fotorafları kim çekiyor bilmiyorum ama çekilen fotoraflarında sanatsal yanıda  çok büyük  bunuda geçmeden edemiyecem tarzı formu çekilen fotoraflar hepsi kalite kokuyor tebrik ederim

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ALAGAŞ
« Yanıtla #29 : 31 Aralık 2013, 08:47:42 »
teşekkür ederim efendim fotografları kendim çekiyorum ufak ışık odam var orada çekiyorum beğendiğiniz çok sevindim.
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...